Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Taylan yoklukta iyi gibi gözüken kocaman balon

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Özellikle ligin 2. Yarısı inanılmaz kötüydü. Tüm yük ona kaldı falan diyenler 26 yaşında adam senede 35-40 maça çıkamıyorsa zaten büyük takımda yeri yoktur. 32 yaşındaki Josef tüm sene Bjkyi taşıdı. Taylan’a güvenilerek yola çıkılmaz. İlk transfer direkt o bölgeye yapılmalı

Yeni yönetim belli olsun da , transferi sonra konuşalım.

Kim transfer görüşmesini yapmış ?

O görüşmeyi yapacak kişinin akıbeti bile belli değil ki , transferi konuşalım.

N'diaye verebileceğin tek örnek çünkü ne geldiyse başımıza bu bakış açısından geldi Amrabat genç yapıştır EmreA genç yapıştır, Tarık genç yapıştır, Luyindama genç yapıştır, Diagne kral yapıştır, daha neler neler var tecrübeli tutmayanlarda var ama orantı çok daha düşük, burası Türkiye satabileceğin en üst fiyat belli ama gelir olarak zaten iyi para kazanıyor şampiyon, kalitenin çok çok üstünde, sen en son başarılı oldu diyebileceğin kadroya bak;

Muslera
Eboue Ujfa Semih Riera
Hamit Selçuk Melo
Sneijder
Burak Drogba

Amrabat en çok bonservis verilen hüsran yaşatan genç, o takımdan çıkan gençler EmreÇ kayıp Semih kayıp eee ne kaldı geriye ? İyi futbol iyi oyuncularla oynanır, ben fm oynamıyorum futbolumuzun gerçeklerine göre hareket ediyorum, bu ligde baba oyuncuların olacak ondan sonrası olaya sokmak sokarsan çeyrek final oynarsın, yapacağın tek şey baba oyuncuları altyapı ile desteklemek onlara ayak uydurmalarını sağlamak arada sırada Arda Ozan gibi adam çıkardın mı ne ala, N'diaye dahil ben Ülkemiz de kendini üst düzey geliştiren oyuncu hatırlamıyorum sadece abarttıklarımız var, gençlere yatırım ortada Ozan Alper Tarık EmreA tamamen para tuzağı, ama erken yaşta yurt dışına kaçan doğru sistem ve baba oyuncuların yanında gelişiyorlar Ozan Merih Çağlar vs gibi yine sistem ve gelişime kapalı hocalara milli takım örneği olduğu gibi denk gelince rezalet görüntü çıkıyor. Türk futbolu oyuncu yetiştirmeye uygun değil vizyon vs takılmayın bunlara önce leşlere 7-8 Trilyon vereceksin sonra döneceksin gence yönelelim vizyon yok öyle bir Dünya.
Sakatlanmadan önce Luyindama’nın piyasası ne kadardı mesela hatırlayabiliyor musun? Şu bitik haliyle 5-6 piyasası var?

Albayrak ve arkadaşlarının satış cahili olması elinde patlayan bir transfer yapmaz onu ki Diagne ile de şampiyon oldun. Şuan 7-8 piyasası var e kiradan da indirdin birşeyler gene zararda değilsin? Yıllık ücreti de saydığın isimler gibi değil çıkarması daha kolay?

Yanlış anlama aşırı saçma söylediklerin.Emre Akbaba dışında akla mantığa yaraşan yok. Onu da ben de gelmeden istemedim zaten.

Ayrıca tek örnek falan değil, kendin kesip kendin yönlendirmişsin sözleri de Marcao’yu Kerem’i , tapusu olsa Halil’i , Muhammed’i en az kaça satarsın şuan? Brumayı kaça sattın? Bedavaya alıp çöp diye bağırdığınız Jose Rodrigues’i kaça sattın? Telles’ten bir kuruş zarar ettin mi? Diagne’yi akıllı bir yönetim olsa kaça satardı sence mesela Beşiktaş’ta Fenerbahçe’de gol rekoru kırsa kaça giderdi?

Verdiğin örnek de anlamsız. Amrabat bizden gittikten sonra 8M’e İngiltere’ye transfer yaptı. Elinden çıkarmak istediğin anda alıcısı vardı. Tarık dediğin adamı almanın sebebinin yabancı sınırı olduğunu bilmiyorsan benim söyleyebileceğim bir şey yok. Feghouli’yi Mariano’yu satabildin mi? Eboue’ler Riera’lar kaç paraya gitti :D

Halil Akbunar’a 2.3 milyon verecegime gider Baris Alper Yilmaz’i 1-1.5 milyona alirim. Hem daha genc, hem daha az paraya oynar hem de Kerem Akturkoglu ve Gokdeniz Bayrakdar gibi yetenekli ve gelecek vaad eden biri. Halil Akbunar ayni Deniz Turuc ve Volkan Sen gibi anadolu takimin oyuncusu.

Halil 10m maastan aşagisina imza atmaz. Sozlesmesinin son senesine giren topcu icin bonservis ve 10m+ maaş vermeyiz umarim. Akbaba vol2 resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt