Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk Sözleşme sonu
Linnes Sözleşme sonu
Feghouli free
Falcao free
Babel free
Omar free
Yedlin free

al sana baba gibi bütçe, 4 oyuncu maaşın 2 baba oyuncuya vereceksin işi çözeceksin. Ramos Marcelo hayal değil.

Muslera
Kaan Ramos Marcao Marcelo
Fernandinho Gedson
Kerem Hakan De La Fuente
Mostafa

Ezer geçer, küstürür, üzer, ağlatır 2 yıl sonra emeklilik gelince üşütür.

Donk Sözleşme sonu
Linnes Sözleşme sonu
Feghouli free
Falcao free
Babel free
Omar free
Yedlin free

al sana baba gibi bütçe, 4 oyuncu maaşın 2 baba oyuncuya vereceksin işi çözeceksin. Ramos Marcelo hayal değil.

Muslera
Fernandinho Gedson
Kerem Hakan De La Fuente
Mostafa

Ezer geçer, küstürür, üzer, ağlatır 2 yıl sonra emeklilik gelince üşütür.​
takımdaki üç oyuncunun yaş toplamı 100’den fazla :d muslerayı saymadım bile :D

takımdaki üç oyuncunun yaş toplamı 100’den fazla :d muslerayı saymadım bile :D
Genç olupta ne oluyor ? Sana ne veriyor ? Son şampiyonluklara bak Muslera Gomis Fernando Mariano Feghouli Melo Drogba Sneijder Ujfalusi vs vs başrol hep, bizim ligimizde oyuncu geliştirme ve yetiştirme hayal, olmuş. sağlam sakatlık sorunu olmayan adamı alacaksın fişi çekeceksin.

yaşları niye topluyorsunuz rtaş
40-yapar_64281_m.jpg

Donk Sözleşme sonu
Linnes Sözleşme sonu
Feghouli free
Falcao free
Babel free
Omar free
Yedlin free

Muslera
Fernandinho Gedson
Kerem Hakan De La Fuente
Mostafa

Ezer geçer, küstürür, üzer, ağlatır 2 yıl sonra emeklilik gelince üşütür.
ramos konusunda son sezon performansi,buna bagli olarak bayagi sakatlik yasadi.toplamda 22 maca cikmasi,..
ozellikle bu sezon yasadigi sakatliklar-mevcut yasiyla-onumuzdeki sezon tekrar edecektir diye dusunuyorum. ara ara 1 er aylik,2 haftalik ayriliklar bir kac kez yasamasi olasi sezon genelinde....

maas'ini takip edenler bilir. 300(320 civari yanilmiyorsam) b civari haftalik .
mevcut korona ,cl gidip gitmememiz belli degilken, her hangi bir riske girmek kanimca hata olur.

de la fuente konusunda da buyuk soru isareti mevcut tarafimda. pro mac sayisi, performansi bana gore bizim icin dogru isim olmadigini dusunuyorum.

yetkililerin yerinde olsam, kanat olarak bonservisi elinde olan, milli takiminda banko oynayan, son sezonunda oynadigi takimda cok iyi bir performans sunan japon takuma asano'yu tercih ederdim.

ramos konusunda son sezon performansi,buna bagli olarak bayagi sakatlik yasadi.toplamda 22 maca cikmasi,..
ozellikle bu sezon yasadigi sakatliklar-mevcut yasiyla-onumuzdeki sezon tekrar edecektir diye dusunuyorum. ara ara 1 er aylik,2 haftalik ayriliklar bir kac kez yasamasi olasi sezon genelinde....

maas'ini takip edenler bilir. 300(320 civari yanilmiyorsam) b civari haftalik .
mevcut korona ,cl gidip gitmememiz belli degilken, her hangi bir riske girmek kanimca hata olur.

de la fuente konusunda da buyuk soru isareti mevcut tarafimda. pro mac sayisi, performansi bana gore bizim icin dogru isim olmadigini dusunuyorum.

yetkililerin yerinde olsam, kanat olarak bonservisi elinde olan, milli takiminda banko oynayan, son sezonunda oynadigi takimda cok iyi bir performans sunan japon takuma asano'yu tercih ederdim.
Diye diye getireceksin asanoyu renktas

Y.tube de bakiyim dedim videosuna, wlcome to bjk videolarini gördum. Gollerinden sonra kartal isareti yapiyor. Bjkye h.o

Son düzenleme:
Bugün hiç bakamadım işlerden ffp’yi gördüm de bu Ramos muhabbeti A Spor’dan çıkmadı mı başka bir yerde daha haber mi çıktı noldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt