Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.182
- 73.722
- 5.188
Bu kadar maaş pazarlığı sürdüyse bu sene bjkden bi bok olmaz. Muhtemelen sergen de clde alacağı hezimetlerden sonra kovulmayı bekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş adam reis açık alan futbolcusu Göztepe de okey iyi oluyor da bizim için bence yetersizGene cok da, en azindan bastan söylendigi gibi 4.5 degil. Ne diyelim h.o
Reis bu sene baya baya çoğu maçta hapsolduk kendi sahamızda. Fatih hocam yine bu rezil futbolu devam ettirecekse bence tam bize uygunBoş adam reis açık alan futbolcusu Göztepe de okey iyi oluyor da bizim için bence yetersiz
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiçbir başarı para ile ölçülmez, senin dediğin mantıkta Hagi Pope Tafo ya da o paralar verilmez, Drogba'ya da verilmez, kaç yapar şu kadar eder değil ne kadar ediyor kazanıyorsun ben ona bakarım argümanların varsa koy ortaya Luyindama'ya şuan 6€ verecek takım kim teklif nerede ? Mariano gittikten sonra sağbekten kimler gelip geçti adam gideli 2 sen oldu, Gomis sonrası neler geldi gitti, Sneijder sonrası zaten hüsran, Kerem gibi adamı yine al kimse bir şey demiyor, Telles'ten zarar etmedim ben bunu savunmuyorum ne alabildin onu savunuyorum, adam gittiği gibi level atladı, Bruma sende ne kadar gelişti gitti İspanya'ya adam bir geldi olmuş, Jose sana ne vermiş ? yazdığın isimler sürekli beklenti altı, GS kulübünün genetiği kuruluş amacı başarı, bak tarihimize Şampiyon kulüpler yarı final Simoviç Prekazi, Uefa Hagi Tafo Pope, Çeyrek final yine Jardel takviyeli Tafo Pope Hagi, yine çeyrek Drogba Sneijder Eboue Melo Riera son yerel şampiyonluklarda Feghouli Gomis Muslera arada istisnalar hep olur ama gerçekler bunlar 8jk rıdvan hasiç dorukan sayesindemi başardı yoksa Vida Atiba Josef Ghezal Abou sayesinde mi ? Ligimizin genetiği bu, gençte olur ama altyapıdakileri deneyerek Kerem gibi düşeş gelirse vs yanında komutanlar olması şart sen maça çıkarken Drogba Sneijder Melo görürse karşında rakipte bir irkilir, sen Marcao yanına Ramos koyarsan Marcao 10 kat değerlenir ön liberona Melo Fernando Fernandinho ayarında adam koyarsan yanındakiler de değerlenir Xelçuk gibi Semih gibi, ben baları endeksli bakıyorum taraftarım CL gidemeyip ama kar ettim anamın liginde 2. 3. oldum ilk turdan elendimlerle işim gücüm yok, Uefa Süper i alayım gerekirse borçlanayım bugün Barca'nın borcuna bak anlarsın ne yani battılar mı sanki, ben taraftarım, bu Ülke'de hiçbir kulüp batmaz büyüklerden, ben arkadaş ortamında muhasebe hesabı değil kaç şampiyonluk avrupa kupası başarı konuşuyorum, o Drogba Sneijder Hagi vs gelmese nerede kaldı benim marka değerim başarılarım.Sakatlanmadan önce Luyindama’nın piyasası ne kadardı mesela hatırlayabiliyor musun? Şu bitik haliyle 5-6 piyasası var?
Albayrak ve arkadaşlarının satış cahili olması elinde patlayan bir transfer yapmaz onu ki Diagne ile de şampiyon oldun. Şuan 7-8 piyasası var e kiradan da indirdin birşeyler gene zararda değilsin? Yıllık ücreti de saydığın isimler gibi değil çıkarması daha kolay?
Yanlış anlama aşırı saçma söylediklerin.Emre Akbaba dışında akla mantığa yaraşan yok. Onu da ben de gelmeden istemedim zaten.
Ayrıca tek örnek falan değil, kendin kesip kendin yönlendirmişsin sözleri de Marcao’yu Kerem’i , tapusu olsa Halil’i , Muhammed’i en az kaça satarsın şuan? Brumayı kaça sattın? Bedavaya alıp çöp diye bağırdığınız Jose Rodrigues’i kaça sattın? Telles’ten bir kuruş zarar ettin mi? Diagne’yi akıllı bir yönetim olsa kaça satardı sence mesela Beşiktaş’ta Fenerbahçe’de gol rekoru kırsa kaça giderdi?
Verdiğin örnek de anlamsız. Amrabat bizden gittikten sonra 8M’e İngiltere’ye transfer yaptı. Elinden çıkarmak istediğin anda alıcısı vardı. Tarık dediğin adamı almanın sebebinin yabancı sınırı olduğunu bilmiyorsan benim söyleyebileceğim bir şey yok. Feghouli’yi Mariano’yu satabildin mi? Eboue’ler Riera’lar kaç paraya gitti![]()
Bu da doğru bu sene çok hapsettiler bazı maçlarda biziReis bu sene baya baya çoğu maçta hapsolduk kendi sahamızda. Fatih hocam yine bu rezil futbolu devam ettirecekse bence tam bize uygun![]()
sezona iyi baslamisti,.. topla dripling, aralara kacma, paslasma, hizli oyun.....sonrasinda ne olduysa yedek ve derken kadroya bile giremedi <>mac kadrosunda sakat yaziyordu olmamasina yonelik... saha icine yonelik taktiksel den kaynakli kesik yedigini dusunuyordum. kim bilir, idman vs kaynakli problemden dolayi da olabilir,..hoca vs kaynakli tartisma vs de olabilir bilemiyorum.Bence önceki gelişinde Emre Mora saha içinde çok fırsat vermedik. Geri gelmesine soğuk bakmam. Antrenman performansını bilemeyiz tabi.
Birincisi ben tüm takımın yaş ortalamasını 20’ye çekelim vs demedim , elmayla armutu karıştırmayalım.Zaten problem sorunu anlayamamakta. Bir futbol düzeni kurmazsan kimseyi geliştiremezsin.Hiçbir başarı para ile ölçülmez, senin dediğin mantıkta Hagi Pope Tafo ya da o paralar verilmez, Drogba'ya da verilmez, kaç yapar şu kadar eder değil ne kadar ediyor kazanıyorsun ben ona bakarım argümanların varsa koy ortaya Luyindama'ya şuan 6€ verecek takım kim teklif nerede ? Mariano gittikten sonra sağbekten kimler gelip geçti adam gideli 2 sen oldu, Gomis sonrası neler geldi gitti, Sneijder sonrası zaten hüsran, Kerem gibi adamı yine al kimse bir şey demiyor, Telles'ten zarar etmedim ben bunu savunmuyorum ne alabildin onu savunuyorum, adam gittiği gibi level atladı, Bruma sende ne kadar gelişti gitti İspanya'ya adam bir geldi olmuş, Jose sana ne vermiş ? yazdığın isimler sürekli beklenti altı, GS kulübünün genetiği kuruluş amacı başarı, bak tarihimize Şampiyon kulüpler yarı final Simoviç Prekazi, Uefa Hagi Tafo Pope, Çeyrek final yine Jardel takviyeli Tafo Pope Hagi, yine çeyrek Drogba Sneijder Eboue Melo Riera son yerel şampiyonluklarda Feghouli Gomis Muslera arada istisnalar hep olur ama gerçekler bunlar 8jk rıdvan hasiç dorukan sayesindemi başardı yoksa Vida Atiba Josef Ghezal Abou sayesinde mi ? Ligimizin genetiği bu, gençte olur ama altyapıdakileri deneyerek Kerem gibi düşeş gelirse vs yanında komutanlar olması şart sen maça çıkarken Drogba Sneijder Melo görürse karşında rakipte bir irkilir, sen Marcao yanına Ramos koyarsan Marcao 10 kat değerlenir ön liberona Melo Fernando Fernandinho ayarında adam koyarsan yanındakiler de değerlenir Xelçuk gibi Semih gibi, ben baları endeksli bakıyorum taraftarım CL gidemeyip ama kar ettim anamın liginde 2. 3. oldum ilk turdan elendimlerle işim gücüm yok, Uefa Süper i alayım gerekirse borçlanayım bugün Barca'nın borcuna bak anlarsın ne yani battılar mı sanki, ben taraftarım, bu Ülke'de hiçbir kulüp batmaz büyüklerden, ben arkadaş ortamında muhasebe hesabı değil kaç şampiyonluk avrupa kupası başarı konuşuyorum, o Drogba Sneijder Hagi vs gelmese nerede kaldı benim marka değerim başarılarım.
Aleyküm selam
Akbunarı istiyornaber bemih yaw, gorusemiyoz
İyidir bakanım seçime kilitlendim eşref amca totemi yapıyorumnaber bemih yaw, gorusemiyoz
Selamun ALEYKÜM...
Şeye katılıyorum reis bizim haberimiz bile yoktu ama Marcao çok bilinçli bir transfer hamlesi oldu dediğn gibi resmi bile olmayan adamın akşam haberi çıktı 2. günü 4 mil.€ bonservis ödedikMarcao ile mostafa'nın durumu farklıydı yav biri küme düşen takımın oyuncusuydu ve hiç bilinmiyodu adamın tmarkette resmi bile yoktu yav diğeri ise milli takım oyuncusuydu ve scout raporlarıda vardı yani malum
He tabi belli olmaz belki senin dediğin gibi didik incelenip 4 milyon basıcaksak lafım olmaz
Oğulcan olmasa bilee Kenan için yangın yapmamak lazım reis, hatta oturup şükretmek lazım Kenan 'da bize girmedi diye zaten kadromuzda yeterince dümdüz oyuncumuz varHalil’i anlarım da elinde Oğulcan varken Kenan Bjk’ye giderse ona da yangın yapmazsınız ya? Dümdüz bir adam
Sen sadece kendi bakış açından bakıyorsun ben ne diyorum yazdıklarımı baştan oku istersen Ben Ramos Fernandinho örneği verirken yanına gidip Nuri Burak yazmıyorum, yanına Kerem'i de yazıyorum takımda liderlik yapacak oyuncular olur yazıdğım örnek kadroya bakarsan;Birincisi ben tüm takımın yaş ortalamasını 20’ye çekelim vs demedim , elmayla armutu karıştırmayalım.Zaten problem sorunu anlayamamakta. Bir futbol düzeni kurmazsan kimseyi geliştiremezsin.
Bruma kem küm dedin okey ee Garry Rodrigues kaça gitti? Denayer , Onyekuru sende gösterdiği performanslarla kaç paraya transfer yaptı. Birinin tapusunu almış olsan o transferi senden yapsalar mesela? Gedson’da gayet götürüyor seni , hocalığın hocalık yaptığında , başkanın başkanlık yaptığında.
İkincisi Fernandinho , Ramos , Marcelo senelik en az 4 + imza vereceksin hepsine , 12 etti. 2 sene sonra yerlerine adam arayacaksın maksimum.
Kulüp genetiği demişsin Beşiktaş’ın kadroyu sayıyorsun , o adamlar Paok gibi bir takıma elendi sene başında.
Üçüncüsü o saydığın tarih tarihte kaldı geçmişte yaşamayın. Barcelona’nın stadı sponsoru bir şekilde ilerler Avrupa kulübü. Sen Ortadoğu kulübüsün düne kadar formana sponsor bile bulamıyordun , nereye batmıyorsun acaba ya? Devlet bir sene elini eteğini çekse hepsi kayyuma gider kulüplerin. Artık sistem değişti.Senelerdir yediğimiz cezalardan al-sat’tan hiç mi akıllanmadık.
Yaş ortalamasını çekip bir organizasyon kuracaksın , o ekiple ilerleyeceksin. Atalanta falan gayet Avrupa’da oynuyor İlicic harici kaç tane +32 isim var baktın mı? Hadi onu geçtim , Eziklediğiniz Molde Uefa’da grup ikincisi gruptan çıktı çatır çatır mesela gir bak kadrolarına kaç tane yaşlı oyuncusu var mesela?
Yalnız tam Leicester forveti gibi geliyor bana özellikle de çift forvetin adamı, Vardy'nin yardıra yardıra gittiği gibi Patson Daka 'da rakip defansı yara-yıka gidebiliyor. Tabii Avusturya'da oynamak ve EPL'de oynamak bir değil ne kadar başarılı olur bilemem ama nokta atışı bir transfer yapmışa benziyor LeicesterPatson Daka,Leicster City gitmiş. Leipzig nasıl almadı hayret.
Oğulcan Kenan’dan daha iyi bence. Kenan’ın bu kadar istenmesinin mantıklı bir yönünü bulamıyorum. Yabancı sınırı vs demeyin adam futbola yabancı. Göndermek için 5 sene de Kenan’a uğraşırız.Halil’i anlarım da elinde Oğulcan varken Kenan Bjk’ye giderse ona da yangın yapmazsınız ya? Dümdüz bir adam