Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.182
- 73.722
- 5.188
Acil çökelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acil çökelim
Çokmuş be. Verilir verilmesine de bizde o para yok10 milyon istiyormuş Leicester galiba bir yerde öyle okumuştum
Bu aralar çok asabisin rtaşSiz siz olun eğer yolunuz Almanya'ya düşerse sakın ha Almanya içinde tren ile yolculuk yapmayın. Parası neyse kıyın ve ya araba kiralayıp seyahat edin olmadı uçağa binin.
Böyle rezillik olamaz ya. Tren 40 dakika gecikti sonra sefer tamamen iptal oldu. Sokayım ben sizin treninize, münasip bi yerinize girsin tren.
Tam FFP bityior...FFP bitmiş![]()
Sınırlama çok uzun ömürlü olmaz gibi geliyor bana.Tam FFP bityior...
Yabancı sınırlama başlıyor...
Insanı durduk yere çileden çıkarıyorlar yav.Bu aralar çok asabisin rtaş
30 yaşında adama 10 milyon paramız olsa bile verilmez son alıcısı olur sözleşmesi bitene kadar 34 yaşına gelir onu beslersinÇokmuş be. Verilir verilmesine de bizde o para yok
Daha iyi ota boka para harcamadan direk kaliteli yabancılara pra harcanır ama böyle kuralın …Tam FFP bityior...
Yabancı sınırlama başlıyor...
Allah belasını versin onların o zmaan rtaşInsanı durduk yere çileden çıkarıyorlar yav.
Ne güzel bugün keyfim çok yerindeydi, iznim vardı gezdim tozdum yedim içtim ama günün sonunda şerefsizler içine etti.
Reis verilir derken herşeyin güllük gülistanlık olur kasan tıkırında keyfin yerinde olur, 1 eksik bölge için böyle bi oyuncu alırsın. Biz verirsek ayranın yok içmeye hesabı olur30 yaşında adama 10 milyon paramız olsa bile verilmez son alıcısı olur sözleşmesi bitene kadar 34 yaşına gelir onu beslersin
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Al Ahly Feghouli için görüşmelere başlayacakmış.
Euro 2020 serüveni bittikten sonra bu konu tekrar gündeme gelir.Sınırlama çok uzun ömürlü olmaz gibi geliyor bana.
Artık insanlar uyandı, bu konuda.
Hiç bir mantıklı gerekçe olmadan geliyor , tepki büyük olacaktır.
Konya’dan 4 yiyince Bjk küme falan deniyordu hatta. Abuş ilk 11’e başlayınca Bjk de kazanmaya başladı. Fb maçındaki performansı olmasa bjk ilk 6’ya giremezdi büyük ihtimal. Hakemle ve biraz da rakiplerin ittirmesiyle son maç Şampiyon olabildiler. Bu sezon mantıklı ve sağlam bir takım 30 puan fark takardı 2.’ye.Bjkyi abou sampiyon yapti
Millet hala anlayamadi
Ilk haftalar abou duzelene kadar kumedeydiler
Son 6 hafta yokkende sampiyonlugu veriyorlardi
Gerisi faso fiso
Ghezzal mhezzal sergen bos adamlar
Abou hem gol atiyordu hemde attiriyordu cok rahatlatiyordu
Larin 20 gol atmis
8 golu 2 macda atti ztn
Ghezzalin tek olayi duran top yoksa cacik