Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.541
- 14.838
- 1.498
Dedi mi bilmiyorum ama 12 transfer yapıcaz diyorduSaka maka burak oyuncularla anlaştık falan demiş miydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedi mi bilmiyorum ama 12 transfer yapıcaz diyorduSaka maka burak oyuncularla anlaştık falan demiş miydi
12 transfer <3 <3 <3Dedi mi bilmiyorum ama 12 transfer yapıcaz diyordu
Destekliyorum üstad nerden çıkardın desteklemediğimı, başkanın dediklerini yerine getirmesini istiyorum, havadan sudan bir şey uydurmadım, doğal bir şeyValla Şardan olsa da, Eşref olsa da desteklerdim ben.
Senden de bunu beklerdim Mikail.
Herkesin çabası Galatasaray.
O fotolar ne yav![]()

Neyi kaybettik Kazanan Galatasaray olduMaalesef kaybettik renkdas sıkma canini.
Tam bir kingsin renkdaşNeyi kaybettik Kazanan Galatasaray oldu
Yok kendisi birçok futbolcuyla anlaştığını 20 haziranda açıklayacağını söylemişti10 gün içinde demişti.
Hoca kabul ederse onları 5 gün içinde demişti.Yok kendisi birçok futbolcuyla anlaştığını 20 haziranda açıklayacağını söylemişti
10 günü hocanın ismini vereceği oyuncular için kullandı
Destekliyorum üstad nerden çıkardın desteklemediğimı, başkanın dediklerini yerine getirmesini istiyorum, havadan sudan bir şey uydurmadım, doğal bir şey
:sarıkalp::kırmızıkalp:Destekliyorum üstad nerden çıkardın desteklemediğimı, başkanın dediklerini yerine getirmesini istiyorum, havadan sudan bir şey uydurmadım, doğal bir şey
Kısıtlama delinecekse bileKısıtlama kalktığı için salak saçma heriflere milyonlarca euro gömmeliyim.Allahınızı severseniz kısıtlama varmış gibi devam edin.
Rahat ol üstad, m.c beceriksizın’den kurtulduk ffp’de yokKarsilastigimiz Tablo hesapladigimizdan daha vahim aciklamasi gelir.