Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Salı mazbata sanırım yani 22sinde 10 gün o zaman başlat bari.10 gün başladı. 10 gün sonra istifa sloganına başlarım. Hadi bitir transferleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salı mazbata sanırım yani 22sinde 10 gün o zaman başlat bari.10 gün başladı. 10 gün sonra istifa sloganına başlarım. Hadi bitir transferleri
Doğru bak mazbatayı unuttuk ayıp olur adama şimdiden yüklenmekSalı mazbata sanırım yani 22sinde 10 gün o zaman başlat bari.
Bir şekilde halledilir o iş yav. Hatta sorloth transferi gibi olursa şaşırmam ben. 15 milyon gibi bir teklif gelirse anında satılır. Hatta bekliyorum.Bize o tarz hamleler düşmüyor , işi sağlama almak daha iyi bence ama.
Neden değişsin ki yabancı sınırı? Sanki TFF verdi kararı da TFF değiştirecek. O yabancı sınırı Beştepe'deki değişince değişir anca.Şöylede bi durum var
Metin öztürk haluğun yayınında tffnin yakında değişeceğini söyledi
Duyummu bilgimi diye soruluncada bilgi dedi
Kolpalamıyosa ki bence kolpaladı yabancı sınırı tekrar değişebilir
bu yeni isim olmadı yaFatih terimle sozlesmeyi 23 haziranda imzalasin su anda da olabilir ama 23 haziran daha iyi sanirim
Fatih hoca hep bir kac tane yanci tuttugu icin en azindan Süper Lig'de takim bulabilecek adamlardan birini yanina alsin. Büyük Kaptan Bülent Korkmaz, Hamza Hamzaoglu vs. olabilir. Fatih hocanin takriben sezonun 3'te 1'inde cezali olacagini düsünürsek kadro cikarip degisiklik yapabilecek, takik bilen birini yanina almasi lazim. Falcao kadar olmasa da bir sürü mac kaciriyor sonucta.Hamza bir daha kulübün yanından geçmemeli
Şuda moda oldu
Polat dönsün dediler o kara günleri çabuk unuttular
Dursuna akil adam diyolar zaman geçince adam bize kan kusturdu
Hamzada içinden geçti kulübün,maxi yerine sabriyi,yabancı sınırı olmalıyı,antrenman temposu için jemi,gignacı vetosunu,prandellinin idmanı olmadığı sezon çuvallamasını,umut yürüyene kadar kalmasını çabuk unuttunuz
Neyseki biz malımızı biliyoruz,unutmadık
Teknik heyette olsa bile terime karışamaz karışmak istesede taktik bilgisi yok,bize terimin çıkaracağı hatalı kadroya böyle kadronun damına koyayım diyecek antrenörler lazım
Tacın,autun,duran topun önemini geçtim ana oyunun akan oyunun taktiğini yakalayalım bari fazlasında gözümüz yok
Bi 5-10 gun takilayim da hallederiz.burak elmasi baskan yaptik.iyi gidiyoruz su anbu yeni isim olmadı ya
Falcao yapsın o işi gitmeyecekse. Mourinho + Simeone falan hepsini gördü.Fatih hoca hep bir kac tane yanci tuttugu icin en azindan Süper Lig'de takim bulabilecek adamlardan birini yanina alsin. Büyük Kaptan Bülent Korkmaz, Hamza Hamzaoglu vs. olabilir. Fatih hocanin takriben sezonun 3'te 1'inde cezali olacagini düsünürsek kadro cikarip degisiklik yapabilecek, takik bilen birini yanina almasi lazim. Falcao kadar olmasa da bir sürü mac kaciriyor sonucta.
Tranaferler ne zaman gözüküyor sergen. 10 gün sözünü tutabilecek mi@Semih Aslan gulmeye devam et aslanım![]()
Aslında büyük hizmetleri var kulübe ama son 2 ayda yaptıkları ile dibin dibine girdi. Mustafa cengiz beyin tümörü, bitmiş yani konuşturmayın adami, konuşturdun arkasında durma. Sonra aday olmak için seçim erteledi. Yaptığı tüm iyi şeyleri yok etti gitti.o değil de abdürrahim albayrak tarihe karıştı buna aşırı sevindim
Bunu nerden bileyim ben.su an sadece ilgilendigimiz topcularin dogum tarihine bakiyorum.coguda ikizler,balik ve kova burcu.olumlu yani herseyTranaferler ne zaman gözüküyor sergen. 10 gün sözünü tutabilecek mi