Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden değişsin ki yabancı sınırı? Sanki TFF verdi kararı da TFF değiştirecek. O yabancı sınırı Beştepe'deki değişince değişir anca.
Oranın verdiği net belli zaten

Sebebide büyük ihtimal ekonominin çökmesi ve yabancıya döviz verilmemesi

Şuanki yönetimdede apo,ışın çelebi gibi akpli biri yok gördüğüm kadarıyla

Kimseye eyvallahımızda olmamalı ama bankalar birliği anlaşmasıyla yine bağladılar kendilerine

Yav hoca pazartesi floryaya girsin de şu retro bi bitsin bekle bi adam imza icin

4C74FFF6-D019-4B8B-8F0F-CB69996CBDB2.webp

Pazartesi idmandasın kapten.

Elmas'ın seçilmeden evvel görüştüğünü söylediği 12 civarı futbolcu vardı sanırım. Kendisine duyulan güveni boşa çıkarmama adına transferlerin büyük çoğunluğunu kısa zamanda halledeceğini düşünüyorum.
1 yabancı futbolcu beklememis ama galiba bizi imza atmis gecen hafta

Oranın verdiği net belli zaten

Sebebide büyük ihtimal ekonominin çökmesi ve yabancıya döviz verilmemesi

Şuanki yönetimdede apo,ışın çelebi gibi akpli biri yok gördüğüm kadarıyla

Kimseye eyvallahımızda olmamalı ama bankalar birliği anlaşmasıyla yine bağladılar kendilerine
Bence TFF yönetimine karşı çıkmak Bankalar Birliği anlaşması ile bağlantılı bir konu olmamalı. Devlet en kötü ne yapabilir ki biz Ziraat'e olan hükümlülükleri yerine getirdiğimiz sürece? Biz Ziraat'e 2 sene sonra parayı günü gününe ödeyelim, TFF'ye de en büyük muhalefeti yapalım. Dediğin gibi tüm yönetim kurulumuz da CHP'nin vücut bulmuş hali gibi bir yandan da. Hiçbirinin AKP ile uzaktan yakından alakası yok gibi duruyor. Bu da mükemmel. Eski yönetimi bu yılın Ocak ayına kadar destekledim sonuna kadar amaşu anki yönetim ile eski yönetim arasında dağlar dünyalar var resmen.

O 25 hazirana kadar beklemeyen yabancı futbolcu kim?gecen hafta kim nereye imza atti?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt