Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Terim isterse 10 gün yoksa 1 ayTranaferler ne zaman gözüküyor sergen. 10 gün sözünü tutabilecek mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim isterse 10 gün yoksa 1 ayTranaferler ne zaman gözüküyor sergen. 10 gün sözünü tutabilecek mi
Oranın verdiği net belli zatenNeden değişsin ki yabancı sınırı? Sanki TFF verdi kararı da TFF değiştirecek. O yabancı sınırı Beştepe'deki değişince değişir anca.
Imzayi persembe falan atsin hoca abi acelesi mi varMazbata felan beklenmesin zaten abi bekleyecek zaman kalmadı artık
Mevcut (artık eski) yönetim sağ olsun
beşiktaş kimBaşkan seçimimiz beşiktaş denen kulübün şampiyonluğundan daha fazla trend oldu gibi
small clubbeşiktaş kim
1 yabancı futbolcu beklememis ama galiba bizi imza atmis gecen haftaElmas'ın seçilmeden evvel görüştüğünü söylediği 12 civarı futbolcu vardı sanırım. Kendisine duyulan güveni boşa çıkarmama adına transferlerin büyük çoğunluğunu kısa zamanda halledeceğini düşünüyorum.
Bence TFF yönetimine karşı çıkmak Bankalar Birliği anlaşması ile bağlantılı bir konu olmamalı. Devlet en kötü ne yapabilir ki biz Ziraat'e olan hükümlülükleri yerine getirdiğimiz sürece? Biz Ziraat'e 2 sene sonra parayı günü gününe ödeyelim, TFF'ye de en büyük muhalefeti yapalım. Dediğin gibi tüm yönetim kurulumuz da CHP'nin vücut bulmuş hali gibi bir yandan da. Hiçbirinin AKP ile uzaktan yakından alakası yok gibi duruyor. Bu da mükemmel. Eski yönetimi bu yılın Ocak ayına kadar destekledim sonuna kadar amaşu anki yönetim ile eski yönetim arasında dağlar dünyalar var resmen.Oranın verdiği net belli zaten
Sebebide büyük ihtimal ekonominin çökmesi ve yabancıya döviz verilmemesi
Şuanki yönetimdede apo,ışın çelebi gibi akpli biri yok gördüğüm kadarıyla
Kimseye eyvallahımızda olmamalı ama bankalar birliği anlaşmasıyla yine bağladılar kendilerine
@Murat Saylak bulursun sen kim olabilir?1 yabancı futbolcu beklememis ama galiba bizi imza atmis gecen hafta
yabanci oldugundan emin miyiz? yoksa serdar dursun derdim ben@Murat Saylak bulursun sen kim olabilir?