Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.208
- 104.102
- 5.238
yabancı demişti sankiyabanci oldugundan emin miyiz? yoksa serdar dursun derdim ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yabancı demişti sankiyabanci oldugundan emin miyiz? yoksa serdar dursun derdim ben
Bir ihtimal artik maclarin devre aralarinda ve sonrasinda Apo-Cengiz-Günay resimlerini görmeyiz resmi hesaptan. Futbolculardan önce bunlari paylasiyorlardiArtık kolpa molpa da olsa yazılanlara inanabiliriz çünkü artık bir yönetimimiz var.
Serdar değilyabanci oldugundan emin miyiz? yoksa serdar dursun derdim ben
belki sadece anlaştığını belirtti resmi olarak açıklanmadı dahaO 25 hazirana kadar beklemeyen yabancı futbolcu kim?gecen hafta kim nereye imza atti?
o değil de abdürrahim albayrak tarihe karıştı buna aşırı sevindim
Valla gına gelmişti artık bunları görmekten hiç değilse yeni yüzler, konuşmasını bilen kişiler görrüz.Bir ihtimal artik maclarin devre aralarinda ve sonrasinda Apo-Cengiz-Günay resimlerini görmeyiz resmi hesaptan. Futbolculardan önce bunlari paylasiyorlardi![]()
ağzından bal damlamışOguz atay hakan çalhanoglu demis
11e düşmüş biri anlaşmış başkası ile sanırım Serdar Dursun.Elmas'ın seçilmeden evvel görüştüğünü söylediği 12 civarı futbolcu vardı sanırım. Kendisine duyulan güveni boşa çıkarmama adına transferlerin büyük çoğunluğunu kısa zamanda halledeceğini düşünüyorum.
Bu sene bile gelebilirÇalhanoğlunu alırsak seneye yerli sınırı gelir.