Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 6.026
- 7.612
- 1.918
ahmet denizci hadi kolpala bir şeyler aç sezonu 20 isim falan önerildi de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dzekoyu getircez üstat
Adem ljajic ve Ersin destanoğlu boşnak. Bjk şampiyon olduğunda Pendik Bosna sancak derneğine bjk formaları gönderdiler çocuklara ücretsiz dağıttılar
santraforları vardı o olabilr
kasımpaşa ibb bjk oralardan topçu alıyor ama biz alamadık daha.Boşnaklardan zarar gelmezAdem ljajic ve Ersin destanoğlu boşnak. Bjk şampiyon olduğunda Pendik Bosna sancak derneğine bjk formaları gönderdiler çocuklara ücretsiz dağıttılar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne içiyonuz öğlen öğlen yav. Ali Dürüst yönetim kurulunda yokBasın sözcüsü kim olacak acaba.Ali Dürüst olabilir
Çay içiyorum şuanda.Yönetim kurulunda olmasına gerek yok.Galatasaray aş nin başına geçer ve bu görevi alır.Ne içiyonuz öğlen öğlen yav. Ali Dürüst yönetim kurulunda yok
Afiyet olsun, ben de bitki çayı içiyorum ama o dediğin olmaz. Yönetimde bi sürü adam varken neden dışardan sözcü bulsunlar ki. Zateb Dürüst iyi konuşmayı becerebilen bi adam da değil. Ama severim.Çay içiyorum şuanda.Yönetim kurulunda olmasına gerek yok.Galatasaray aş nin başına geçer ve bu görevi alır.
İzet hajrovickasımpaşa ibb bjk oralardan topçu alıyor ama biz alamadık daha.
danimarka polonya gibi paramızın yetmediği ve kültürel olarak zıt olduğumuz coğrafyalar(topçular trye gelmek istemiyor) yerine
bosna romanya yunanistan kosovadan topçulara yönelmek lazım artık
yeni meastro yu izleyelim