- 21 Ocak 2010
- 72.959
- 51.377
- 5.003
transfer haberleri bir anda kesildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Firtina öncesi sessizlik budur. Nöbet tecrübem bunu gösteriyor.transfer haberleri bir anda kesildi.
Başkanın sence birine yakınlık seviyesinde böyle hitap etmesi profesyonel bir sözleşmesinin detayını her konuyu orada açıklamasıni söylemesini mi gerektirir sen bunu idrak edemiyor musun da bunu soruyorsun ?Basit bir soru sordum neyini anlamadın.
Dışarıda tanımadığın bi herife yavrucum diye mi sesleniyorsun.
Gamlı baykuşburak elmasın yüzünde bi hastalık yüzüymüş gibi görüntü var.yüz rengi allah korusun sanki kanserli veya ciddi bi organ rahatsızlığı varmış gibi bi rengi var.doktor değilim sadece öyle bi düşünce oluşturdu.
Yabanci sol bek kesin gelecek demek hoca ne Omer Bayram'i ne de Emre Tasdemir'i orada dusunmuyor.
Niyeyse moreno nun çok iyi olduğunu düşünmüyorum diğer yazdıklarınız olsa bence de başarı gelirFlorentino,Gedson,Onyekuru,Morutan,Kaan Ayhan,Moreno işte şampiyonluk ve Avrupa'da başarı reçetesi.
Oyun görüşü yüksek oyunculara zaafım var benim, takımda da öyle bir adam yok, biraz Feghouli işte.
Tempolu ve sakatlanmayan bir bek ilk izlenimim fena değil ama daha iyisi bulunabilir.Niyeyse moreno nun çok iyi olduğunu düşünmüyorum diğer yazdıklarınız olsa bence de başarı gelir
Ben izlemedim aslında yalan olmasın burda bazı arkadaşlar yetersiz felan deyince kafamda öyle canlandiTempolu ve sakatlanmayan bir bek ilk izlenimim fena değil ama daha iyisi bulunabilir.
sıkıntılı zamanlar bizi bekliyor gibi görünüyor.sınır 6 ya indiğinde ne yapacağız peki 5 tane yerli ilk 11 oyuncusu bulmak epey zor
Yabanci sol bek kesin gelecek demek hoca ne Omer Bayram'i ne de Emre Tasdemir'i orada dusunmuyor.
Türüç mübeyler artık Abdurrahim gibi bir adam yok , bunu yedirmezler şunu alamayiz gibi düşünceleri silip atabilirsiniz kafanızdan, net oyuncular alırız her türlü yeterki plan programlı çalışsın yöneticilerimiz, Gedson,Florentino,Texeria,Paulinho, yerli olarak , Under, Turuc, Kaan, Berkan, Salih, tarzı kaliteli oyunculara yönelmek gerekir , Akbunar tarzı kof oyuncular Abdurrahim işleridir
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi