Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanın sence birine yakınlık seviyesinde böyle hitap etmesi profesyonel bir sözleşmesinin detayını her konuyu orada açıklamasıni söylemesini mi gerektirir sen bunu idrak edemiyor musun da bunu soruyorsun ?

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben meselenin ne olduğunu söylesin, detay versin, her şeyi açıklasın filan demedim.
Üslup leş dedim. Sıradan bir insan bile hiç tanımadığı birine yavrucum vs demez. Sen bir de kulüp başkanısın.
2 gram kafası olan biri bu konular böyle telefonda anlatılabilecek şeyler değil deyip meseleyi kapatırdı.
Ne bu böyle yavracum, git ona sor filan. Karşında öyle ya da böyle taraftar var senin. Küfür etmemiş, hakaret etmemiş, gayet saygılı bir biçimde soru sormuş. Ülke siyasetindeki leş üslüp senin de genel algını bozmuş olmalı ki normal karşılıyorsun şu şekilde konuşmasını.

Seçim öncesi terim listesini burak elmasa vermiştir ön anlaşma yapın diye

Evevt durumlar nasıl Futbolseverler

Not: (Yan) Hakem dedin, böyle olur.
1624296360000.webp
1624308712000.webp

Bu arada Halil Akbunar'ı istiyorsak yanında İrfan Can'ı da istemek lazım. Bonservisini alıp Göztepe'ye 2-3 sene kiralasak Muslera sonrasına hazır bir yerli kaleci kazanmış oluruz. Biz hamle yapmazsak muhtemelen Trabzon kapar.

Transfer döneminin sonlarına doğru yedek sol bek olarak 1 milyon Euro'ya falan almak lazım. Ts'de istiyor diye biliyorum, oraya da gidebilir.

Bu arada Halil Akbunar'ı istiyorsak yanında İrfan Can'ı da istemek lazım. Bonservisini alıp Göztepe'ye 2-3 sene kiralasak Muslera sonrasına hazır bir yerli kaleci kazanmış oluruz. Biz hamle yapmazsak muhtemelen Trabzon kapar.
Kiralamaya gerek yok aslında ya İrfan Can'ı. Bazı maçlarda fazladan yabancı oynatabilmek için Muslera'yı yedekte, tribünde falan tutabiliriz. Yabancı kaleci problem

Kiralamaya gerek yok aslında ya İrfan Can'ı. Bazı maçlarda fazladan yabancı oynatabilmek için Muslera'yı yedekte, tribünde falan tutabiliriz. Yabancı kaleci problem

Sürekli oynaması için şart bence. Muslera varken sakatlık harici yılda 5-10 maçı görmez. Yeteneği var ama Uğurcan, Altay gibi senede 30-40 maç oynamazsa gelişimine ket vurur.

Belki unpopular bir opinion olacak ama bjk ersin ile sampiyon olduktan sonra Muslera bizin icin bir lüks oldugunu düsünüyorum. Ayni zamanda kendisi sakat veya cezali oldugunda keske Muslera olsaydi diyorum. Ilginc bir durum

Belki unpopular bir opinion olacak ama bjk ersin ile sampiyon olduktan sonra Muslera bizin icin bir lüks oldugunu düsünüyorum. Ayni zamanda kendisi sakat veya cezali oldugunda keske Muslera olsaydi diyorum. Ilginc bir durum
Yabancı kaleci her türlü lüks ya baya baya lüks hatta. Muslera'yı severim, beğeniyorum, ligimiz için gayet iyi bir kaleci ama malesef ırka dayalı bu aptal kararlar yabancı kaleciyi lüks kılıyor. Umarım kendisi de en kısa süre de ülkesine gider emekli olur bizde adam akıllı bir yerli kaleciye sahip oluruz. Yapacak birsey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt