- 18 Mayıs 2011
- 54.239
- 58.443
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıklama bekliyoruz sn.TolgaGurrpegi %100 tutturursa iyi kadro olacak.
O degil de arkadasi Halil, Kaan, CicalduGedsondan baska kimi soyledi
@Tolga KARAAçıklama bekliyoruz sn.Tolga
Lacivert keten muzzam ya her sene 3 tane bankom alıyorumGecmisten bugune hoca giyim konusunda evrim gecirdi yaw. Gayet şık. O renk gömlek herkesin dolabında olmalı bu arada
!
Cicaldu rumen miO degil de arkadasi Halil, Kaan, Cicaldu
Biraz anlatayım o zaman Cicaldauyu bilmeyen arkadaşlara oyuncu 8.5 numara orta saha ve forvet arasında tam bir köprü oyuncusu fiziği biraz zorlayabilir bizim ligde ama Romanya ligi de yumuşak bir lig değil oyuncu tam bir çift ayaklı sağ ve sol iki türlü de çok iyi plase vuruyor duran toplar da kesme vuruş dediğimiz topu yakın mesafeden serbest vuruşlarda topu şahane bir şekilde sert ve isabetli indiriyor oyunun savunma kısmında var ama maç içi kayboluş anları olmuyor değil 8 gol 11 asist yapar sezonda
Arkadasi Halil, Kaan, Cicaldu yazmis. Ayni kisi gecen donem Muhammed, Onyekuru filan yazmisti.Ne yazmis
Asit+gol 20yi gorur burada rahat aliriz ins
EvetCicaldu rumen mi
Pesindeyim!
Mehmet önce paylaşmış o yüzden , tahliye ettim mesaji
Yaw ben senden gordum sen de bana soruyorsun
8.5 değil de 10 oynamaz mı peki?Biraz anlatayım o zaman Cicaldauyu bilmeyen arkadaşlara oyuncu 8.5 numara orta saha ve forvet arasında tam bir köprü oyuncusu fiziği biraz zorlayabilir bizim ligde ama Romanya ligi de yumuşak bir lig değil oyuncu tam bir çift ayaklı sağ ve sol iki türlü de çok iyi plase vuruyor duran toplar da kesme vuruş dediğimiz topu yakın mesafeden serbest vuruşlarda topu şahane bir şekilde sert ve isabetli indiriyor oyunun savunma kısmında var ama maç içi kayboluş anları olmuyor değil 8 gol 11 asist yapar sezonda
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi