Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feg hani Olympiakos ile anlaşmıştı kolp #23'e göre

Juan Fernando Quintero: "Falcao, River'a geri dönmek istiyor. Bugün şartlar onun geri dönmesi için uygun mu bilemiyorum."

Bu arada benim isteğim belli Cyprien - Gedson ve bir tane de çalımcı olmak üzere 3 adet 8 numara ile oynamak isterim ama Florentino - Gedson kurulmasına ve bu ikilinin yerlilerle desteklenmesine karşı değilim, bu ikilinin en negatif yanı, yanlarına koyabileceğimiz uygun adam olmaması.

İkisini de opsiyonsuz, alınamaz maliyetlerle kiralayacağımızı sanmıyorum, en kötü Florentino 2 sene kiralanır, Gedson opsiyonlu alınır. Bu sene kiralıklarla doldurmayacağımız aşikar.

Ek olarak bu tarz kiralık hamlelerle oyuncu geliştirirsen büyük takımlar da sana oyuncu vermeye başlar, Onyekuru bu konuda iyi bir adımdı mesela. Biz düşündüğünüz gibi büyük takım değiliz artık, taraftarımız çok evet ama bütçemiz çok dar ve parasızlıkta gerekirse minimum maliyetlerle her sene 2-3 kiralık oyuncu almamız gerekti ve gerekecek bu da normal. Buradaki kritik nokta alınabilir oyuncuları kiralamak ya da hiç bir şekilde alınamaz oyuncuları pişsin diye kiralamak.

1-2 milyona 10 tane adam topladıklarını varsayalım bu da risk barındırıyor % 50'sinden fazlasının tutması lazım çünkü. Herkese 4-5 zaten veremeyiz.
Biz en az benfica kadar buyuk takimiz ama berbat bir yonetim beraberde berbat alt yapi ve scouting sistemiyle anca bu kadar oluyor. Yonetim de bir devrim yapicaz diye geldi yine 30 yas ustu bonservissiz ve kiralik oyuncularla günü kurtaracaksak bu ayni tas ayni hamam oluyor

flo-gedson'u 1 temmuz'a kadar çözersek, ki bu adamlar daha önceden de takım arkadaşı, orta saha uyumuydu, yeni transfer uyumuydu falan 15 maç beklemeyecez. direkt taş gibi bir orta saha. hatta bu ikili varken taylan'ın da iyileşme sürecini az hasar ile atlatırız bayağı.

Babel veya Feghouli ikisinden biri takımda kalacak denilse hangisini tercih edersiniz?

Kaan ve Florentino gelir mi sence admirim
Ben Gedson'u aldık diye tahmin ediyorum
Gelebilir de hangi birine para vericez merak ediyorum.

Biz en az benfica kadar buyuk takimiz ama berbat bir yonetim beraberde berbat alt yapi ve scouting sistemiyle anca bu kadar oluyor. Yonetim de bir devrim yapicaz diye geldi yine 30 yas ustu bonservissiz ve kiralik oyuncularla günü kurtaracaksak bu ayni tas ayni hamam oluyor

Bence değiliz. Yönetim, alt yapı ve scouting berbatsa nasıl Benfica kadar büyük takım oluyoruz, 20 sene önce Uefa aldık, 10 sene önce Çeyrek Final oynadık diye mi? Yukarıda da yazdım tek artımız taraftarımız başka da bir şeyimiz kalmadı.

Benfica her sene Avrupa'da az çok iş yapan, son 10 senede yanılmıyorsam iki kere final oynamış bir takım. Son 10 senede muhtemelen 500 milyon euroluk da oyuncu ihraç etmişlerdir.

Lafta büyüğüz demekle büyük olunmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt