Samet Çiftçi
Sarı Üye
- 30 Ocak 2019
- 578
- 769
- 638
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morutandan daha imkansiz diyorlardi bunun icin.
Yeterli degil onlarin yanina 4 veya 3 tanede yeni oyuncu gelecek iste komple takimi mi degistirelim ne bekliyonuz.Evet konusuyorum bence yeterli degil
Falcao oraya sen buraya gelJuan Fernando Quintero: "Falcao, River'a geri dönmek istiyor. Bugün şartlar onun geri dönmesi için uygun mu bilemiyorum."
Biz en az benfica kadar buyuk takimiz ama berbat bir yonetim beraberde berbat alt yapi ve scouting sistemiyle anca bu kadar oluyor. Yonetim de bir devrim yapicaz diye geldi yine 30 yas ustu bonservissiz ve kiralik oyuncularla günü kurtaracaksak bu ayni tas ayni hamam oluyorİkisini de opsiyonsuz, alınamaz maliyetlerle kiralayacağımızı sanmıyorum, en kötü Florentino 2 sene kiralanır, Gedson opsiyonlu alınır. Bu sene kiralıklarla doldurmayacağımız aşikar.
Ek olarak bu tarz kiralık hamlelerle oyuncu geliştirirsen büyük takımlar da sana oyuncu vermeye başlar, Onyekuru bu konuda iyi bir adımdı mesela. Biz düşündüğünüz gibi büyük takım değiliz artık, taraftarımız çok evet ama bütçemiz çok dar ve parasızlıkta gerekirse minimum maliyetlerle her sene 2-3 kiralık oyuncu almamız gerekti ve gerekecek bu da normal. Buradaki kritik nokta alınabilir oyuncuları kiralamak ya da hiç bir şekilde alınamaz oyuncuları pişsin diye kiralamak.
1-2 milyona 10 tane adam topladıklarını varsayalım bu da risk barındırıyor % 50'sinden fazlasının tutması lazım çünkü. Herkese 4-5 zaten veremeyiz.
Kaan ve Florentino gelir mi sence admirimFlorentino ile Nzonzi'nin alakası yok tarz olarak.
Yerli sağ bek kim var?sağ bek lazım alooo yedlinden başka sağ bek yok
Hep ayni isimlerin konusuluyor olmasa sence garip degil mi dunyada 100bin tane futbolcu var hep ayni 50 tanenin etrafında dönüyoruzYeterli degil onlarin yanina 4 veya 3 tanede yeni oyuncu gelecek iste komple takimi mi degistirelim ne bekliyonuz.
Sol bek kadar önemli sağ bek transferi deYedline nasıl güveniliyor anlamıyorum geçen sene çok kötü performans gösterdi. Net bir sağ bak şart bize
Gelebilir de hangi birine para vericez merak ediyorum.Kaan ve Florentino gelir mi sence admirim
Ben Gedson'u aldık diye tahmin ediyorum
Biz en az benfica kadar buyuk takimiz ama berbat bir yonetim beraberde berbat alt yapi ve scouting sistemiyle anca bu kadar oluyor. Yonetim de bir devrim yapicaz diye geldi yine 30 yas ustu bonservissiz ve kiralik oyuncularla günü kurtaracaksak bu ayni tas ayni hamam oluyor