Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rakiplerin osurugunu keser
formation_23_06_2021%2016_12_40.webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Florentino gelirse A.Teixeira gibi 10no, Patrick Berg gelirse Cicaldau ,Gedson banko ,Berg-Taylan rotasyon, Gedson-Aytac rotasyon, Cicaldau-Burak İnce rotasyon

Bilgi kirliliğinin önüne geçmek için kulüp tarafından başkan veya basın sözcüsü yoluyla transfer için net bilgiler vermek gerekiyor. Bunu en son Ünal Aysal yönetimi iyi yapıyordu.

Yahu galasevgisi albayrak düşmanı, terime yakın kaynak neden anlamıyorsunuz? Adam korktu sadece son sandıklarda kaybediyoruz diye. Başından beri Burak Elması destekledi. Dönecek yakında başkalarına benzetmeyin adamı.
Korkma falan da değil adamı küstürdüler bunu anlamıyorlar. Gelir yakında tatile çıkıcam dedi adam 1-2 güne başlar

Korkma falan da değil adamı küstürdüler bunu anlamıyorlar. Gelir yakında tatile çıkıcam dedi adam 1-2 güne başlar
Aynen sandıkları fazla bilemedi karıştırdı diye. Millet çok şey bekliyor bir kez yanılınca üstüne yüklendiler adamın. Bu adam hoca tarafından atıldı ortama bence. Kim olduğu hala bilinmiyor.

Alpaslan ve Aytaç'a boşuna mı milyonları veriyoruz?
Ligi bilen çok kaliteli iki evladı getirdik!!

Birde akbaba ve arda gibi öz evlatlar var!!

Bu seneyi geçtim yerli konusunda sonra ki seneler bile çok çok rahatız!!

Bu isimleri beğenmeyen varsa acil kuş ilan edilip tekme basılmali!!
Aytaç ve Alparslan herkesi mahçup edecek bence

Ben şahsen ikisine de güveniyorum

Bir kere de olumsuz bakma renktaş

Bu adamlar bizim sözleşmeli topçumuz destek olun artık

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orta sahaya gedson ve florentinoyu koyalım hayırlısıyla gerisi gelir..Gedson bile tek başına bjk orta sahasini surklase etti formda bir florentinoyla çiğ çiğ yerler.. Hem topa sahip oluruz hep top kazanma süremiz kısalır diğer oyunculara binen yük ciddi ölçüde azalır. Ustune stoperin 1 tanesi hamleli önde iyi basan bir adam olursa tadından yenmez marcao bu işi bazen iyi yapsa da genelde faulle sonuçlanıyor Alpaslan tarz olarak bu işte iyi ama bize epey üst versiyonu lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt