Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol a.s yok zaten bizde kapatıldı sportif a.s var ısıtan gün orada yetkili olacaktır muhtemelen

Isitan Gün yönetim kurulunda degil futbol as de diye biliyordum futbol subesi kalkmis
Yönetim kurulunda Işıtan Gün. Fatih Terim direk başkana bağlı olacak. Işıtan Gün daha çok bu alt yapıya dijital sistemin kurulması, yurt dışından pilot kulübünü vb. kulübün genel şeyleriyle uğraşacak illa görev dağılımında olmasına gerek yok. Mesela Zorlu'da Kemerburgaz projesiyle ilgilenecekmiş.

Kim bu herif acaba. Var mı tahmin.

tenor.gif

Artik 3luye donme vaktimiz geldi.

Mohamed-Zapata
Hames
Marcelo-Gedson-Flo-Adama
Marcao-Alpaslan-Kaan

10m euro seneye 120m TL edecek. bu parayla istedigin alt yapıyı tesisini de yaparsin
10 milyon euroluk gedson 25 olmaması için bir neden yok. Hiçbir altyapı bir senede sana 25 milyon Euro kazandiramaz.
Ayrıca çekirdekten yetiştir sat olayı bizde 20 sene önce sona erdi. 1-2 milyona topçu tarayıp 8-10 civarlarında satma mentalitesi üzerinde durmamız gerekiyor.
Kadro folloş olacak evet ama yapacak birşey yok Ajax nasıl uyguluyorsa sende bunu uygulayacaksin.
Ha sadede gelirsek yabancı sınırının her sene götü başı ayrı oynadığı yerde ne oyuncu yetiştirebilirsin ne scout transferi yapabilirsin. Pişmiş pişmeye yakın oyuncuları 8-10 civarına alıp 1-2 sene kullanıp 8-10 civarına satma yani günü kurtarma modeli uygulayabilirsin anca.

Futbol a.s yok zaten bizde kapatıldı sportif a.s var ısıtan gün orada yetkili olacaktır muhtemelen
Sportif A.Ş'de kimler olacak belli. Işıtan Gün genel kulüp işleyişinden falan sorumlu olacaktır. Pilot kulüplerle ilgili görüşmeleri o yapıyormuş mesela. yine alt yapıya dijital sistem entegresinden sorumlu olacaktır. Mesela eski yönetimde Dorukhan Acar'ın çok net bir görevi yoktu ama en çok işi o yapmıştı.

Galatasaray Sportif A.Ş

Burak Elmas

Ali Gücüm

Bikem Ardakoç Kanık

Ural Aküzüm

Fatih Birol

Murat Tacir

Özen Kuzu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt