Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.545
- 39.582
- 3.993
Futbol a.s yok zaten bizde kapatıldı sportif a.s var ısıtan gün orada yetkili olacaktır muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bu herif acaba. Var mı tahmin.
aslında aklıma gelmedi değil ama Kerem hala çok uzun yolu var bence , 11 olacak bir oyuncu değil bana göre , Texeria sola atılıp 3.cu türk olarak Taylan olabilir bu kadrodaKadro güzel ama Aktürkoğlu'na çok ayıp olmuş.
Yerli isini savunmada çözeceğiz.keltoş yabancı kontenjanıyla hayallerimize şaplak attı.
Yönetim kurulunda Işıtan Gün. Fatih Terim direk başkana bağlı olacak. Işıtan Gün daha çok bu alt yapıya dijital sistemin kurulması, yurt dışından pilot kulübünü vb. kulübün genel şeyleriyle uğraşacak illa görev dağılımında olmasına gerek yok. Mesela Zorlu'da Kemerburgaz projesiyle ilgilenecekmiş.Isitan Gün yönetim kurulunda degil futbol as de diye biliyordum futbol subesi kalkmis
10 milyon euroluk gedson 25 olmaması için bir neden yok. Hiçbir altyapı bir senede sana 25 milyon Euro kazandiramaz.10m euro seneye 120m TL edecek. bu parayla istedigin alt yapıyı tesisini de yaparsin
Sana ne lan şartlar dan. Belki falko fedakarlik yapacak..Juan Fernando Quintero: "Falcao, River'a geri dönmek istiyor. Bugün şartlar onun geri dönmesi için uygun mu bilemiyorum."
Sportif A.Ş'de kimler olacak belli. Işıtan Gün genel kulüp işleyişinden falan sorumlu olacaktır. Pilot kulüplerle ilgili görüşmeleri o yapıyormuş mesela. yine alt yapıya dijital sistem entegresinden sorumlu olacaktır. Mesela eski yönetimde Dorukhan Acar'ın çok net bir görevi yoktu ama en çok işi o yapmıştı.Futbol a.s yok zaten bizde kapatıldı sportif a.s var ısıtan gün orada yetkili olacaktır muhtemelen