Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
masonlar bi tehlike teşkil etse reis çoktan kapılarna kilit vurmuş olmaz mıydı ahblar

Remzi Şanver'in tweeti bile diğerlerinden farklı.

Salak salak yazmış tam anlaşamamışlar gibi. Aslında karar saçma ama çoğunluğa uyuyorum gibi yazmış keko.

4-2-3-1
————-—Muslera——-
Türk—Kaan--Marcao—umut meras
———florentino—gedson—-
—Transfer—transfer——tranfser
——————Mo————-

3-4-1-2

————-——Muslera————-
——Alparslan—Marcao—-Kaan
Yedlin—Gedson—Paulinho—Türk
—————Alex texeira———
———--Mo———-Onyekuru(transfer)

Orta sahada ve önde türk oynatilmamali, kerem ve kilinc ilk onbir oyunculari kesinlikle degiller bence

Sol bek veya sol kanat beki kesinlikle yabancı olmalı. TR’de öyle bir oyuncu yok. Keşke imkan olsa sağ beke direkt Mert Müldür’ü alacaksın.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Robert Skov acaba hiç gündemimizden geçti mi ? takıma bizim yapamadığımız ne varsa bu adam onları ezbere yapıyor. Mesela biz duran top kullanmaktan aciz bir takımız bu adam free-kick olduğu zaman penaltı kullanıyor gibi kullanıyor, mesela biz ceza sahasına 15 orta göndersek 1 tanesini forvet oyuncumuzla buluşturabiliyoruz bu adam tertemiz adrese teslim top gönderiyor ceza sahasının içine

Hani Hoffenheim 'ın öyle vazgeçilmez bir oyuncusu olamadı Hoffenheim 'da çoğunlukla üçlü defans düzeninde orta sahanın solunda oynadı hatta sol bek oynadı hani vitrin yapdığı onu Hoffenheim 'a getiren performansı gösterdiği sağ kanat olarak oynadığı çok fazla maçı hatırlamıyorum işte ligin son döneminde o mevkide oynamaya başlamıştı

Sadece free-kick olduğunda topun başına geçsin, ceza sahasına adrese teslim topları göndersin o bile yeterli benim için maçın geri kalanında topa dokunmasın ağzımı açıp eleştirirsem ne olayım...

s.jpg

1 yil sozlesmesi kaldi, gelsin mi?

4-2-3-1
————-—Muslera——-
Türk—Kaan--Marcao—umut meras
———florentino—gedson—-
—Transfer—transfer——tranfser
——————Mo————-

3-4-1-2

————-——Muslera————-
——Alparslan—Marcao—-Kaan
Yedlin—Gedson—Paulinho—Türk
—————Alex texeira———
———--Mo———-Onyekuru(transfer)

Orta sahada ve önde türk oynatilmamali, kerem ve kilinc ilk onbir oyunculari kesinlikle degiller bence
Reis orta sahayı kanatları filan güzel güzel yaşmışsın da orta sahasında Florentino Gedson ikilisinin oynadığı takımda bekler bu kadar çaresiz kalırsa saçma olmaz mı ?

Eğer Florentino da Gedson ile birlikte transfer edilebilirse ben orta sahanın şu üçlü olacağına eminim

Taylan-Florentino
Gedson

Emre Kılınç / Taylan ikilisinin oynamama ihtimalini görmüyorum bile hatta +1 Kerem de en sık süre bulan oyuncularımızdan birisi olacaktır

Biz daha geçen seneki kadroyu kuramadık önce onu bi kuralım. Gedson ve henry gelirse geçen yıla eşit olur ama yetmez. Bu takımn mutlaka skorer 10 numaraya ihtiyacı var. Üç tane kısır ortasahayla ligde zorlandık. Yönetimde bunun farknda bütün gücünü 10 numaraya harcayacaktır. Poulinho olabilir başka biride. Burak başkana güvenim tam.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benn de bunu yazacaktım.Öncelikli hedef kısa vadeli kadroyu korumak.Bunun içinde Gedson, Onyekuru (Mustafa Muhammed zaten devam ediyor) transferi acil bitirilmeli.Halil ve Saracci olmayacak gibi, onların yerine de uygun transferler yapılır.Extra olarak Alparslan, Aytaç ikilisi de yerli rotasyonunu destekler.Etobo-Belhanda'nin boşalttığı yere de Florentino-Texeriea tarzı iki oyuncu ile üzerine koymuş oluruz takımın.Hele ki Feguli, Falcao gonderilirse bal-kaymak,Emre Akbaba ile sözleşme yenilenmez ise krema olur.Şu durumda geçen senenin gerisinde olduğumuz unutulmamalıdır ancak yönetim yeni seçildi, dün bir bugün iki.Umutlu olabiliriz,FFP de yok bu sefer.

Poulinho mu, Alex Teixeira mı?

Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt