- 19 Şubat 2009
- 22.484
- 4.051
- 2.483
Yazdım yukarıda.Kim diyor
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazdım yukarıda.Kim diyor
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten 1 senesi var uzerini biz tamamlariz zaten bundan sonra bulacagi maksimum kontrat 1.5 milyon eurodur kosa kosa gideeValladolid’e gitmesi imkansız. En çok alan 1,5 m Euro alıyor orada tüm bütçeleri de 15-16 gibi bir rakam. Nasıl yolmuş ama bizi Feghouli. Bence bizde tamamlayacak kontratını.
ula itler almayın almayın
Araştırdım ne mağduru yahu adamdan 40 milyon Euro'luk sirketi 4 milyona almış diyorlar.İddialar o yönde imiş.O olayda SBK'nın dolandırdığı adamlardan birisi diye biliyorum ben ama hatırlamıyorum. Mağdurdu biye biliyorum ama İnan Kıraç niye gömmüşler ki?
ula itler almayın almayın
Burda o kadar konu dışı olay var ki buna konu dışı diye cevap vermen bana düşündürücü geldi.Sence?Konu dışı
Bakalim biz napacagizBerghuis’da istiyorlarmış. Yönetimleri bizim maça kadar transferleri bitireceklerini açıklamış.
Y yedik gibiBerghuis’da istiyorlarmış. Yönetimleri bizim maça kadar transferleri bitireceklerini açıklamış.
rtaş senin duyum kaynağın kesildi artık seni duyumcu olarak değil standart GSli vatandaş olarak değerlendirmek zorundayız