Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Florentino Melo gibi defansif katkı verir basmadık yer bırakmaz çok iyi şok pres yapar dinamizm katar orta sahaya
Berg ise Seri kadar olmasa da bi o kadar ofansif katkı verip oyunu yönlendirir çok soğukkanlı pasör bi Dos
Acaba kimi alıcaz 2 isimde çok farklı iki isimde farklı sistemlerin oyuncuları bakalım bu ikiliden kim gelicek ( gelme ihtimalleri oldukları için düşündüm sadece )

Florentino gelirse Gedson ile 2 orta sahalı düzene geçeriz gibi 4-2-3-1 gibi 10 nolu sistem
Berg gelirse Seri'li sisteme dönüp 4-1-4-1 oynarız gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu gencolar güvenli mi yav? 360'ta iken de arada bakıyordum ama sürekli yanılıyorlardı diye hatırlıyorum. Ama bizim kulüp sıkıntılıydı o zamanlar o yüzden yanılmalarını da anlayışla karşılıyorum. Ama şimdi daha dengeli bir yönetimle acaba nasıl bir transfer dönemi performansı sergileyecekler bakalım.

Bu gencolar güvenli mi yav? 360'ta iken de arada bakıyordum ama sürekli yanılıyorlardı diye hatırlıyorum. Ama bizim kulüp sıkıntılıydı o zamanlar o yüzden yanılmalarını da anlayışla karşılıyorum. Ama şimdi daha dengeli bir yönetimle acaba nasıl bir transfer dönemi performansı sergileyecekler bakalım.

Tek güvenilir kaynak resmi hesap, gerisi oyalamaca

Haluk abi sallamaz

billong olayı yakın zamanda sonuçlanmalı çünkü ön eleme maçımız yaklaşıyor

📢 G.Dinç;
Gedson için

Benfica kiralama bedeli olarak 3m€
Zorunlu satın alma olarak 10m€ istiyormuş bizden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt