Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Bizi ülke sanıyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Sonunda guzel bir yorum. Fatih Terim umarim bu konuya takilmamistir. Herkes acisini farkli yasar. Isinden kaytarmiyorsa, Yargilamakta kimseye dusmez. Bizim ulke de insanlar, kendi dusunce ve davranis kaliplarini anayasa hukmu zannediyor.Adam 22 yasinda annesini kaybetmis bazilari aciyi bastirmak icin bu tip yontemler secebiliyor herkes guclu olamiyor hocama biraz psikoloji okutmak lazim rierayi kitleyip doven meloyu affeden hocama bak bunumu affetmiyor sanki herkes sutten cikmis ak kasik tobe yarabbi yaslandikca huyu suyu degisiyor hocanin
Transfere Arda Turan - Emre Akbaba ile başlanması galeyana getiriyoryeni yönetime karşı ayaklanmalar erken başlıyor gibi
benimde hiç ilgimi çekmiyor bu isimleri gördüğüm için ara sıra bakıyorum nöbete ,haklısınızTransfere Arda Turan - Emre Akbaba ile başlanması galeyana getiriyor![]()
Bizim Sneijder de Yolanthe Cabau gibi manken eşini bırakıp başka kadınlara yönelmişti ve boşandıktan sonra alkole başlayıp göt göbek salmıştı. Milyon eurolar kazanan oyuncuların özel hayatlarına bak seks partileri, uyuşturucu, alkol ulan ben bir maç oynadığımda 100 bin euro kazanıyorsam o maçı kaçırmamak için evden çıkmaz kendimi camdan kafesin içine hapsederdim maç saatine kadar zarar gelmesin diye ama 2 yıllık 3 yıllık sözleşmeleri cepte olduğu için, maç oynasa da oynamasa da nasıl olsa o paraları alacakları garanti olduğu için sağda solda gezip yeyip içiyorlar. Garanti ücreti düşürüp maç başı primi koyacaksın bakalım maçta oynamak için nasıl can atacaklar, kendilerine dikkat edecekler.
Bize daha yakin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam 22 yasinda annesini kaybetmis bazilari aciyi bastirmak icin bu tip yontemler secebiliyor herkes guclu olamiyor hocama biraz psikoloji okutmak lazim rierayi kitleyip doven meloyu affeden hocama bak bunumu affetmiyor sanki herkes sutten cikmis ak kasik tobe yarabbi yaslandikca huyu suyu degisiyor hocanin
Bi daha yapmam. Mo dan sonra sadece arap reklami geldi xdMostafa'dan sonra bir daha bu sitelerden çeviri ile uğraşmayız diye sevinmiştim
Aga totem yaptigin zaman pmden totem yapiyorum yazda bosuna sovmeyelim yaw.Gecen sefer ters dustuk.Yine birsuru kotu haber cikmis
Burak istifaaaa
Bize daha yakin
Gezzal yerine Bjk'de ilgileniyor haberleri vardıOunas'a Arap diye takılmayın, Ghezzal da araptı ona bakarsanız, ondan önceki sene seni şampiyon yapan Feg de araptı. Zamanında alamadığımız Bennacer de araptı.
Genç topçu kendini göstermek isteyecektir, Feghouli'nin Valencia dönemleri böyle miydi?