Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.291
- 4.720
- 1.223
ee hadi ama hiç kap gelmedi daha toplu kap mı gelecek acaba hoca arda ve yeni transferler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sessizlik hiç hayra alamet değiltransferler nerede
Kimi alicaz la biz
Noldu barcaya mi transfer oldu?Vay be Koray Günter... Herif bende kumaş var diye bağırıyordu resmen ama burda bazılarına göre çöptü. Gördük çöpü.
Hadi her şeyi geç, yahu Dortmund bu herifte ışık görmese geri satın alma maddesi koyar mıydı. Akıl var mantık var.
Menisküsü de parçalayıp bağları yırtmıştı bizde oynarkenNoldu barcaya mi transfer oldu?
Adam burada hiçbir şey yapmadı üstüne sakat falan yanlis hatirlamiyorsam
pazartesi hareketlilik başlar artık bencedeHerkesi pazartesi saat 19:05'e kadar sukunete davet ediyorum.
Biz zorla söz almadık başkandan. Kendi söyledi 10 gün diye. Artık geçmişi bırakalım. Verdikleri sözleri tutacaklar. Kimse kafasına silah dayamadıSakin olun. Sanki her sene haziranda bitiriyorduk transferleri. Hocama ve başkanıma güveniyorum.
Şimdi de bir şey olmamış zaten 3m euroya İtalya orta sınıf takıma gidiyorMenisküsü de parçalayıp bağları yırtmıştı bizde oynarken
Yanimizda olmana sevindim1 Temmuza kadar transferler bitme noktasına gelmezse yangın tayfa olarak siperlere yığılacağız.
Şimdilik sakin olun.