Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.920
- 11.794
- 1.838
Demek bi sorun var o adamda. Sürekli 2 yıllık bedava çakacakları yer arıyorlar yav
Garip bende çözemedim o durumu. 2018 Dünya Kupasında milli takımda süre alıyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek bi sorun var o adamda. Sürekli 2 yıllık bedava çakacakları yer arıyorlar yav
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilen varsa valla bizede anlatsın. Hiç kullanmayı düşünmüyorlar, para getirmesini beklemiyorlar. Habire 2 yıllık kiralıkGarip bende çözemedim o durumu. 2018 Dünya Kupasında milli takımda süre alıyordu.
Bahattin kimBahattin niye arkadan kedi gibi geliyor lan alsanıza omuzlara
Bahattin kim
Hangi bölgede oynuyor bukalite olarak bence hiçbiri yanına yaklaşamaz bu herifin. talisca - sneijder klasmanında.
bi kere premier lige gitti yapamadı, bence ingiltereyi tercih etmez. yani yüksek maaş + 4 mil euroya bitebilir.
3 yıl sözleşmeyle bu risk alınabilir mi? hollandalı oyuncuya bence alınır. çünkü bu adamın gerçekten 15+15 potansiyeli var.
Hosgelmis. dolarları kamyonla getirmiştir umarım. Floryaya ya yigsinBahattin demirbilek. Is insani
Bugun floryaya gelmis
Yeni sponsorumuz %99Bahattin kim
sponsor akıyo bugün
sağ kanat. ihtiyaca göre forvet arkası ve 10 oynar. sol kanat hariç hücumda her bölgede akıyor.Hangi bölgede oynuyor bu
Hıyar bir herifbu kolpaci yasaklanmali
Izlemedim çalım atabiliyorsa gelsin. Dediğiniz gibiysesağ kanat. ihtiyaca göre forvet arkası ve 10 oynar. sol kanat hariç hücumda her bölgede akıyor.
uzun robben gibi bişey.