- 27 Ocak 2010
- 140.734
- 107.410
- 5.788
dosta güven düşmana korku
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ bek Kaan Ayhan sol bek Caner ErkinMuslera
Yerli.. Yabancı.. Marcao .. Yerli
Gedson .. Taylan.. Yabancı
Yabancı.. Mohamed.. Onyekuru
En iyi kadro böyle gözüküyor. Cihan ve Orhan Ak gibi 2 vasat bek bile yeter. Onlar bile yok şuan kadroda.
İrfancan egribayat ve doğan Alemdartürk gk öner üstat
Nef inin basketbol diyorlar hatta sadece sponsorluk değil ortaklık tarzı yani salona yardımcı olur Nef. Kemerburgaz için Kuzu İnşaat'ın yardımı olacak diye biliyorum. Hatta ÖZen Kuzu hem Sportif A.Ş hem de Gayrimenkul A:Ş'deydi başkanın açıkladığı listede. ama Kermerburgaz'ın maliyeti yüksekti sanırım belki Bahattin Bey'de oraya yardımcı olabilir.İnşaatçıysa kburgaz yada basket salonu için gelmiştir
Birini nef yapıcaktı diğeri için isim çıkmamıştı
Valla bişi diym mi en mantıklısı.Sağ bek Kaan Ayhan sol bek Caner Erkin
İsmail' in ACL gitti, ne zaman ve nasıl döneceği meçhul. Kaan-Marcao kısa kalır. Sol kanada hiç oyuncu almamak da bir seçenek, orada oynayacak 5-6 futbolcu var; sağ kanat kan ağlıyor.Sağ beke Bursa'dan ismaili stopere Kaani sol açık içinde barış Alper Yılmaz'ı almalıyız keremle dönüşümlü oynarlar bu 3 Türk olsun yabancı sınırı falan etkilemez diğer mevkiler çok daha önemli yabancılari orda kullanmak gerek
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kaan bek oynamaz bizim kurguda en mantıklısı direk üçlü çıkmakValla bişi diym mi en mantıklısı.
Belki Kaan Ayhan hücumda sıçar ama en azından Hakan Balta gibi kullanır 3lü oynarız. Geri kalan herkes hücum
Muslera
Kaan.. Luyindama.. Marcao.. Caner
Gedson.. Taylan.. Golcü 10 no
Yarmalenko.. Mohamed.. Onyekuru
rengim bünyamin daha mantıklı değil mi biliyorum pahalı olur ama sakat adam almaktansa para vermek daha iyiSağ beke Bursa'dan ismaili stopere Kaani sol açık içinde barış Alper Yılmaz'ı almalıyız keremle dönüşümlü oynarlar bu 3 Türk olsun yabancı sınırı falan etkilemez diğer mevkiler çok daha önemli yabancılari orda kullanmak gerek
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu sadaka verir twitleri kadar benim bilgim ancabahattin beyin firması ne. şöyle okkalı bir sponsorluk bizi ihya ederdi.
Yetmez ama bırak Türk solbek, dünyada solbek sorunu var. Orası mecburen yabancı olacak.Muslera
Yerli.. Yabancı.. Marcao .. Yerli
Gedson .. Taylan.. Yabancı
Yabancı.. Mohamed.. Onyekuru
En iyi kadro böyle gözüküyor. Cihan ve Orhan Ak gibi 2 vasat bek bile yeter. Onlar bile yok şuan kadroda.
Yaz içinde toparlar diye düşündüm sağ kanada direk gözün kapalı koyabilecek Türk varsa öner renktasİsmail' in ACL gitti, ne zaman ve nasıl döneceği meçhul. Kaan-Marcao kısa kalır. Sol kanada hiç oyuncu almamak da bir seçenek, orada oynayacak 5-6 futbolcu var; sağ kanat kan ağlıyor.
Bünyamin unuttum evet renktas olur o darengim bünyamin daha mantıklı değil mi biliyorum pahalı olur ama sakat adam almaktansa para vermek daha iyi
Burak KAPACAK gelmeli