Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.133
- 104.031
- 5.238
İsmail'in çapraz bağlar meftaSağ beke türk arıyorsan 2 seçenek var Antalya'dan bünyamin balcı ve Bursa'dan İsmail cokcalis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmail'in çapraz bağlar meftaSağ beke türk arıyorsan 2 seçenek var Antalya'dan bünyamin balcı ve Bursa'dan İsmail cokcalis
Gelmeyen futbolcumuz kaldı mı Taylan ve Muslera dışında
Marcao da yarın katılır herhalde
Bünyamin unuttum evet renktas olur o da
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1bDemirbilek kaç papel verir beyler
Ortalama kaç günde bir içiyorsun reis?Ülkede yerli sol bek sorunu var aklımdaki isim geçen sezonu Keçiören gücünde geçiren ve Samsunspor'a geçen 24 yaşındaki Soner Gönül geliyor bizim alt yapımızda yetişmiş bir oyuncu izleyen var mı bizde 11 oynayacak kapasite var mı yoksa yabanci bir sol bek almak gerekir Omar donmeyecekse ben bu Yedlin'i hiç beğenmiyorum Rosier tarzı bir yabancı sol bek almalıyız
10 milyar serveti varmis versin iste yarisini 5 milyar ile 150 jenerasyon doyurur
yohtur o kadar yaw10 milyar serveti varmis versin iste yarisini 5 milyar ile 150 jenerasyon doyurur
Sağ sol karıştı iki kanat ta lazım bize solda Saracchi'nin gittiğini ve bir daha kiralanmayacagini düşünürsek Emre Taşdemir ve Ömer Bayram kalıyor sadece ikisini toplasan bir futbolcu etmezOrtalama kaç günde bir içiyorsun reis?
Varyohtur o kadar yaw
Evlat kontenjanından.AT resmi olarak kontratlı oyuncumuz değilken hangi sıfatla antrenmana çıkıyor ?