- 3 Haziran 2015
- 57.837
- 67.149
- 4.143
mostafa reis gelmiş
mutluyuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mostafa reis gelmiş
mutluyuz
İkisini toplasan 1 futbolcu etmezse biz niye bunlara 12 milyon maaş veriyoruz reisSağ sol karıştı iki kanat ta lazım bize solda Saracchi'nin gittiğini ve bir daha kiralanmayacagini düşünürsek Emre Taşdemir ve Ömer Bayram kalıyor sadece ikisini toplasan bir futbolcu etmez
Kaan' ı öncelikli olarak sağbeke düşünürüm, stoperi yedekler yine. Maliyeti uygun olsa Bünyamin' i tercih ederim, İsmail yerine...Yaz içinde toparlar diye düşündüm sağ kanada direk gözün kapalı koyabilecek Türk varsa öner renktas
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mostafa reis gelmiş
mutluyuz
Tudordan sonra kamp yuklemeleri berbat gibiBu Feghouliye atıp tutuyorsunuz ama Belhanda'ya benzemez iyi bir kamp yedimi en iyi oyuncumuz olabilir ilk 2 sezonki Feghouliyi gösterirse bize çok faydalı olur kanat yerine 10 numarada alternatifsiz oyuncu olur keza Luyindama da öyle defansta bu 2 oyuncuyu kazanmak yıldız oyuncu transfer etmekten daha değerli
Yeni ismini hatırlayamadığım @Sergen Zeren o işleri bıraktı nedense?..Bu yaz a.samed kazmasindan umudu olduguna dair mesaj atan olmadı hayret ettim
Burak eninde sonunda sağbek olacak gibi geliyor bana...3 stopere gecersek, eskiden sag bek olarak oynayam Burak Kapacak Sag Wingback olarak is yapar mi?
Ondan wingback olur da arkası çok sağlam olmalı3 stopere gecersek, eskiden sag bek olarak oynayam Burak Kapacak Sag Wingback olarak is yapar mi?
Scott Piri vardı ama bir ara baya ünlüydü, geçen senede görevdeydiŞu koduğum takımına bir tane iyi kondüsyoner gelmedi Prandelli'nin ekibindekinden sonra.
Deli olucam artık.
Ben o herifi hiç bir zaman beğenmedim.Scott Piri vardı ama bir ara baya ünlüydü, geçen senede görevdeydi
1 Alman teknik ekip kurup daha fazla mutlu olmak vardı rengim. Kısmet dğlmiş.
Şu koduğum takımına bir tane iyi kondüsyoner gelmedi Prandelli'nin ekibindekinden sonra.
Deli olucam artık.
Sağ açık bir takım için çok önemli kadife ayaklı bir solak oyuncu bu ligin bugi Barış Alperi de detaylı izlemeni tavsiye ederim Overrated olmadığını anlarsın renktasKaan' ı öncelikli olarak sağbeke düşünürüm, stoperi yedekler yine. Maliyeti uygun olsa Bünyamin' i tercih ederim, İsmail yerine...
Stopere sağlam bir yabancı oyuncu lazım, kimseleri beğenemiyorum...
BAY ı biraz overrated görüyorum; ''Genç irisi'' tabirine uygun bir yapısı var, fiziken zorlayacak rakiplere karşı dikiş tutturamaz gibi geliyor...
Sağ kanada Gökdeniz iyi olabilirdi, çok para isterler. Maliyeti uygun olursa Halil Akbunar kabulümdür...Berguis isminin yanında sönük kaldığı doğrudur ama işte yabancı hakkı oraya kullanılmayacaksa diye...