Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mostafa reis gelmiş

mutluyuz
99D12408-4BD5-450D-A548-5F8777C4342F.webp

Sağ sol karıştı iki kanat ta lazım bize solda Saracchi'nin gittiğini ve bir daha kiralanmayacagini düşünürsek Emre Taşdemir ve Ömer Bayram kalıyor sadece ikisini toplasan bir futbolcu etmez
İkisini toplasan 1 futbolcu etmezse biz niye bunlara 12 milyon maaş veriyoruz reis

Yaz içinde toparlar diye düşündüm sağ kanada direk gözün kapalı koyabilecek Türk varsa öner renktas

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaan' ı öncelikli olarak sağbeke düşünürüm, stoperi yedekler yine. Maliyeti uygun olsa Bünyamin' i tercih ederim, İsmail yerine...

Stopere sağlam bir yabancı oyuncu lazım, kimseleri beğenemiyorum...:giggle:

BAY ı biraz overrated görüyorum; ''Genç irisi'' tabirine uygun bir yapısı var, fiziken zorlayacak rakiplere karşı dikiş tutturamaz gibi geliyor...

Sağ kanada Gökdeniz iyi olabilirdi, çok para isterler. Maliyeti uygun olursa Halil Akbunar kabulümdür...Berguis isminin yanında sönük kaldığı doğrudur ama işte yabancı hakkı oraya kullanılmayacaksa diye...

Bu Feghouliye atıp tutuyorsunuz ama Belhanda'ya benzemez iyi bir kamp yedimi en iyi oyuncumuz olabilir ilk 2 sezonki Feghouliyi gösterirse bize çok faydalı olur kanat yerine 10 numarada alternatifsiz oyuncu olur keza Luyindama da öyle defansta bu 2 oyuncuyu kazanmak yıldız oyuncu transfer etmekten daha değerli

Bu Feghouliye atıp tutuyorsunuz ama Belhanda'ya benzemez iyi bir kamp yedimi en iyi oyuncumuz olabilir ilk 2 sezonki Feghouliyi gösterirse bize çok faydalı olur kanat yerine 10 numarada alternatifsiz oyuncu olur keza Luyindama da öyle defansta bu 2 oyuncuyu kazanmak yıldız oyuncu transfer etmekten daha değerli
Tudordan sonra kamp yuklemeleri berbat gibi

Kapacak'ı çok izlemedim de Bursa Süper ligdeyken 10 maç izlemişliğim vardır.

Sabri'den kötü topçu.

Gerçi bok atılan Sabri kadar kaç tane sağ bek çıktı son 20 senede, o da ayrı mevzu.

Sampiyonlae ligi on eleme macini neden olimpiyatta oynamiyoruz?

Kaan' ı öncelikli olarak sağbeke düşünürüm, stoperi yedekler yine. Maliyeti uygun olsa Bünyamin' i tercih ederim, İsmail yerine...

Stopere sağlam bir yabancı oyuncu lazım, kimseleri beğenemiyorum...:giggle:

BAY ı biraz overrated görüyorum; ''Genç irisi'' tabirine uygun bir yapısı var, fiziken zorlayacak rakiplere karşı dikiş tutturamaz gibi geliyor...

Sağ kanada Gökdeniz iyi olabilirdi, çok para isterler. Maliyeti uygun olursa Halil Akbunar kabulümdür...Berguis isminin yanında sönük kaldığı doğrudur ama işte yabancı hakkı oraya kullanılmayacaksa diye...
Sağ açık bir takım için çok önemli kadife ayaklı bir solak oyuncu bu ligin bugi Barış Alperi de detaylı izlemeni tavsiye ederim Overrated olmadığını anlarsın renktas

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt