Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.643
- 7.179
- 913
PSV macina kadar 3 transfer yetisirse memnun olurum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yeni bir haber değil Haluk Yürekli bu haberi 1 ay önce verdi.
Daha tam emin olamadım ama sanırım yeni dönemin güvenilir kaynağı Haluk Yürekli olacak gibi. haberler ilk ondan çıkıyor diğerleri copy paste yapıyor.

Yani 1 aydır aynı konuyu servis etmesi komik bir gazetecinin zaten bu adamlar gecen transfer döneminde rezil olmuşlardı.Size de bisey begendiremiyoruz hea![]()
kampa yönetim ve hocayı yetiştirememiş takımız, ön eleme maçında umutluyum(!) kimse yetişmez.PSV macina kadar 3 transfer yetisirse memnun olurum.
apo kulupte, sadece yonetimden cıktıKulupten apo ,forumdan ahmed gönderildi bu sene önümüz açık gibi UEFA da final bekliyorum.
oda birseymi CL maclarina forvetsiz cikmayi bile basarmis kulübüz.kampa yönetim ve hocayı yetiştirememiş takımız, ön eleme maçında umutluyum(!) kimse yetişmez.
Ahmed abi eskiden ne güzel sadece like atardı,yazma işine girdi gireli 1 tane olumlu mesajı yoktu maalesef.Kulupten apo ,forumdan ahmed gönderildi bu sene önümüz açık gibi UEFA da final bekliyorum.