- 4 Ağustos 2009
- 92.117
- 74.126
- 5.358
Bjk 2.5 milyona ounası alsin biz de akpunarı.akbunar için 2-2.5 bonservis konuşuluyor, üzerini takasla tamamlayıp gökdenize teklif yapalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk 2.5 milyona ounası alsin biz de akpunarı.akbunar için 2-2.5 bonservis konuşuluyor, üzerini takasla tamamlayıp gökdenize teklif yapalım
akbunar: terimin yeni prensiyimBjk 2.5 milyona ounası alsin biz de akpunarı.
daha iki gün once bir uye fatih terime iftira atıyor diye uzaklaştırıldı. komisyoncu falan demiş galiba. senin de diğer adaylara yiyici demenin ondan bir farkı yok.Adam secileli 2 gün oldu yaziylada yazıyorum iki gün önce mazbata aldı Türkiye'de yasamiyorsun muhtemelen en basitinden prosedür imza işleri bile günlerce sürebiliyor diğer adaylar aday değildi zaten amaçları farklıydı seçilmiş olsalardı burada tek tük kişi takılırdı elmas yiyici lise fosilleri den kurtardı bizi tabi yapacakları önemli bunuda zamanla degerlendiricez
bos kagıt vermeyiz insallahuefaya listeler ne zaman veriliyor-psv maçı için
Çok farkı varda neyse polemiğe girmek istemiyorum liselilerin yiyici olduğu tescilli birşey bu arada şahıs değil genel zihniyetleri bu neyse atılan üye Arif neden atıldı onuda Danyal açıkladı zatendaha iki gün once bir uye fatih terime iftira atıyor diye uzaklaştırıldı. komisyoncu falan demiş galiba. senin de diğer adaylara yiyici demenin ondan bir farkı yok.
zaten bir polemigin icindeyiz. liselilerin yiyici olduguna dair tescil belgesini gostermezsen iftiracı durumuna dusersin.Çok farkı varda neyse polemiğe girmek istemiyorum liselilerin yiyici olduğu tescilli birşey bu arada şahıs değil genel zihniyetleri bu neyse atılan üye Arif neden atıldı onuda Danyal açıkladı zaten
Bu arada ben elmasci filan değilim genç oldugu için destekledim fakat yanlışları olursa zaten bu taraftar onuda indirmesini bilir Fenerbahçe gibi dikta rejimi yok bizde
hocam şansımızı denememiz gerekiyor dünyanın parası var cldeBoş yere acele ediliyor.Bugün gelecek adam bize turu mu getirecek?Sanmıyorum.Psv her türlü bu turun favorisi.Ben bu yıl için ligi hedeflememiz ve UEFA kupasinda çeyrek final hedeflememiz gerektiği düşüncesindeyim.
spotmedia.ro
Bu gidişle anca h. akpunari alırız. Burakın balonu patladı.