- 4 Ağustos 2009
- 92.117
- 74.126
- 5.358
Ekli dosyayı görüntüle 127823
Gedson failinden sonra bi fail daha. Güle güle kullan üstad
Gedsonu su anda niye bizden başka kimse istemiyor diye düşünsene biraz.
Raporladim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 127823
Gedson failinden sonra bi fail daha. Güle güle kullan üstad
Kaynak tr basini :crushed:![]()
Planul lui Galatasaray pentru a-l transfera pe Moruțan: Noua sumă cerută de FCSB
Galatasaray Istanbul insistă pentru transferul mijlocașului român Olimpiu Moruțan, pe care presa din Turcia îl numește "noul Hagi". Publicația Haber Portspotmedia.ro
maalesef yoksa basligini acardimKaynak tr basini :crushed:
Aynen ondandir yaw. Taliscaya costugunuza ragmen cin ve araplar haric niye kimse istememisti?Gedsonu su anda niye bizden başka kimse istemiyor diye düşünsene biraz.
Raporladim.
YooTaliska manuyu reddedip cine gitmemis miydi
uefaya listeler ne zaman veriliyor-psv maçı için
Selamlarımı ilet he. Yani bu forumun degerli yöneticileri kim köpek demek istiyorsun. Iyi bakalim.Aynen ondandir yaw. Taliscaya costugunuza ragmen cin ve araplar haric niye kimse istememisti?
gedson neden en azindan 45 mio opsiyonlu tham yapti? Bir bos daha ahhh ahhh formun düstü
Selamlarimi illet
Ömere 7 8 trilyon verenin... Yoksa sözleşme verilir 4densağ ayağı olmayan ömer ve vitaminsiz akbaba ile sözleşme yenileyenin kalemini seveyim.
Yoo
Teixeira lpool red edip cine gitti
ben ona lisans bile vermem. Gitsin halı saha işletsin.Ömer 7 8 trilyon verenin... Yoksa sözleşme verilir 4den
bizim istedigimiz kesin mi?Gedsonu su anda niye bizden başka kimse istemiyor diye düşünsene biraz.
Raporladim.
EywahList A has to be submitted online by the following deadlines:
- 18 June 2021 (24.00CET) for all matches in the preliminary round;
- 1 July 2021 (24.00CET) for all matches in the first qualifying round;
- 15 July 2021 (24.00CET) for all matches in the second qualifying round;
- 29 July 2021 (24.00CET) for all matches in the third qualifying round;
- 12 August 2021 (24.00CET) for all matches in the play-offs;
- 2 September 2021 (24.00CET) for all further matches from the first match in the group stage up to and including the final.
Bos yapip laflari sacma sacma kurma kafanda. Yeriz cezayi yine ve yeniden gerekirse. Özlemisim mod zamanligiSelamlarımı ilet he. Yani bu forumun degerli yöneticileri kim köpek demek istiyorsun. Iyi bakalim.
Resmi teklif yoktu![]()
Manchester United, Talisca için Benfica'ya 40 milyon euro önerdi | Goal.com Türkçe
Manchester United menajeri Mourinho, uzun süredir takipte olduğu Anderson Talisca için Benfica'ya teklifini yaptı.www.goal.com