- 26 Kasım 2012
- 186.249
- 260.489
- 5.998
yeni konunun adı NEF Transfer Nöbeti olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Air France burda nasıl olmaz yavForma sponsoru emirates
Sırt sponsoru qatar airways
Şort sponsoru sağ bacak turkish airlines
Şort sponsoru sol bacak pegasus
Sağ konç onur air
Sol konç anadolujet
Ben yazarken uçtum
Dikkat çekilmesi gereken nokta A.Ş. kuruluyor. Sadece sponsor değil bu adam. Başında olacak.
manidar bir soru ısırilmış elmayla işimiz olmaz sortun arkasinda ama illa.meyve olacaksa şortun önünde soyulmuş muz olurS.a şort reklam sponsorumuz apple diyolar doğrumu şortun arkasında ısırılmış elma olacakmış
Trol müyüz reyz?Yok artık modric gelmez
Takiliyorum kafama göreTrol müyüz reyz?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zorunlu opsiyon istiyorlardır muhtemelen.Halil 1 + 5 opsiyon iyidir. Gosterdigi performans devamlilik gosterirse 5'i basar aliriz.
Ama bunun için Genel Kurul izni lazım yani biraz zaman alır.Dikkat çekilmesi gereken nokta A.Ş. kuruluyor. Sadece sponsor değil bu adam. Başında olacak.
yunus yanıyor
O zaman biraz daha dusurmek lazim zorunlu opsiyonu. Cok yetenekli ve gelecek vaat eden 1 eleman ama 6-7 milyon euro bizim gibi kulupler icin ciddi risk.Zorunlu opsiyon istiyorlardır muhtemelen.
Onlar satmak istiyorlar 7-8 civarı tahminim,oyuncu bizi tercih ederse ve o paraları veren olmaz ise, 1 milyona yine opsiyonsuz kiralarlar belki.O zaman biraz daha dusurmek lazim zorunlu opsiyonu. Cok yetenekli ve gelecek vaat eden 1 eleman ama 6-7 milyon euro bizim gibi kulupler icin ciddi risk.