Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
10 numaraya süper yıldız paulinho arkalarında ciğersiz gedson florentino vay vay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buradaki A.Ş.olayı FB-Ülker gibi yönetim ve gelir giderin kulüp yönetimi ve dernek tarafından yapılması değil sahiplik modeli gibi kulübe parayı getiren, sponsor olan şirketlerin o şubeyi profesyonel şekilde tek başına yönetmesi.Bu yönüyle aslında kulübe yük olan amatör bir şube profesyonel olarak artık kulüp üzerinde yük oluşturmayacak.Ustune daha büyük bütçeli Galatasaray adını taşıyan iddialı bir basketbol şubesi hayata geçecek.iyi hoş ama basketten ne gelir var habire milyonlarca - eksi yazar
Nasıl oluyor o kralBir İrfancan fiyatına, Gedson, Halil, Onyekuru
Bedavaya ders işte![]()
Bugün Kerem Tunçeri’nin genel menajer olacağı haberlerini gördüm. Sanırım orayı direkt profesyonel ve basketten gelenlerle yöneteceğiz.basketten anlayan 1 adam mı peki
15+ diyorlar İrfancanın fiyatına bonuslarla birlikte, kemiksiiz 11 netmişNasıl oluyor o kral
ben potansiyel goruyorum. futbolcuya dair gorusumu diger bir baslikta deginmistim nacizane...Bello ya agir cöp diyorlar defansif anlamda
Şu kuşların nasıl bir beyinsiz olduklarına bakıyorduk üstatNe anlatıyonuz olm siz
sözlükten alıp gelmişErcan yerli statüsünde oynayamayacak. Zaten profil olarak bu isimler ile Halil çok farklı. Sayfa boş kalmasın diye girilmiş haberlere benziyor.