Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.431
- 5.371
- 1.873
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ön eleme turlarında maç saatinden 24 saat öncesine kadar kadroya ekleme yapılabiliyor diye hatırlıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buradaki A.Ş.olayı FB-Ülker gibi yönetim ve gelir giderin kulüp yönetimi ve dernek tarafından yapılması değil sahiplik modeli gibi kulübe parayı getiren, sponsor olan şirketlerin o şubeyi profesyonel şekilde tek başına yönetmesi.Bu yönüyle aslında kulübe yük olan amatör bir şube profesyonel olarak artık kulüp üzerinde yük oluşturmayacak.Ustune daha büyük bütçeli Galatasaray adını taşıyan iddialı bir basketbol şubesi hayata geçecek.
Ederler ibra.İbra edilecekler mi acaba
Şırdan'a oy verenler ibra eder. Gerisi;İbra eden Galatasaray düşmanıdır.
bu 600 milyon tl sadece futbolcu maaşlarının ödenmemesi meselesi değildir büyük ihtimal. kim bilir nereye ödeme yapmadılar. yapılan transferlerdeki bonservis, kiralama ücretleri, vergi, kredi borcu herşey olabilir.
Rayo 'dayken çok daha iyiydi, hani şu haliyle bile ligde kendisinden daha iyi bir sol-bek olduğuna inanmıyorumMoreno iyi mi reis? sana güvenirim
Bu herif diyorsa doğru olması muhtemel.Özgür Savaş Özüdoğru: ''Başkan Burak Elmas'ın 2 aylık süre zarfı içinde 600 milyon tl civarı bir para bulması gerekiyor.''
Stven Berghuisbu herif kim ya![]()
Bizde iş yapar mı? Tatmin olur muyuz hücum anlamında özellikleRayo 'dayken çok daha iyiydi, hani şu haliyle bile ligde kendisinden daha iyi bir sol-bek olduğuna inanmıyorum
Hücum anlamında bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmam Moreno özelinde hani hızı kondisyonu topla ilişkisi filan iyidir ki pas / orta becerisi filan dad Saracchi'ye kıyasla iyidir, ama işin defans tarafında da bir o kadar etkisiz eleman benim bildiğim kadarıylaBizde iş yapar mı? Tatmin olur muyuz hücum anlamında özellikle