Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu geçmiş yönetim demedi mi yardımcı oluruz biz diye? Ödesin albayrak cebinden 300'ü. Kalanı da ekip halleder.

E4v45KQXwAYqfUB
Bu sene iyi olacak Yedlin

Bu albayrağa soruşturma açmalı kulüp ihraçta yetmez

Puzzle yavaş yavaş oturuyor

Herif adayları arayıp gözlerini korkutuyor önce 300-500 m ödeme var diyerek,adaylarda sırf bunun için çekilmiyo hallederiz diyolar

Sonra apo bakıyo gözü korkan yok ki 300-500üde minimum söylemiş görünene göre gidip şardanı sahilden kaldırıp alel acele aday yaptırıyo

Seçilmek için seçilemeyeceğini anladığı başkanlıktan bile vazgeçip yönetime girmeyi yeğliyo

Bunun için skandal bir şekilde seçimi bile erteletiyo

1 oy 1 oydur diye necoya bile oy kullandırmak istemiyo

Akabinde bayram değil seyran değil gitmeden taşdemirle ömere yapılması gerekenden çok daha fazla ücrete sözleşme yapıyo

Haluk y nin olduğu sohbet odasında sorulardan kaçmak için ağlayıp yayını terkediyo

Son bişeyde öztürkü arayıp bakın ben mesela sigortaya gidiyorum şu borcu erteletmek için ona göre diyo

Galiba bazı ödemeleride sürekli akpye yakın olduğu için ödemiyo erteletiyo

Onlarda bugün elmasın karşısına çıkmış oldu,terimle bile resmen sözleşme imzalayamadık

Herif belamızı sevmiş

Bide benim anlamadığım diğer kulüpler bizden bin kat daha kötü durumda, üç kağıdın şerefsizliğin, şikenin hertürlüsünü yapıyorlar şu k.. mun medyasında veya sosyal medyasında 1 kelime geçmiyor, aha kendi efsane başkanları açıkladı transfer şikelerini, bu stk ne iş yapar ? Bizim en ufak bir olayımız didik didik ediliyor, yokmu şu karaktersizlerin yaptıklarını böyle gündemde tutacak medya gücü bizde.
olmaz tabi çoğu mamasını bu haysizlerden alıyor iş kaybetme korkusu falan … satılmışlar ordusu nolcak

Apo’nun dünyaya geleceği günü müjdeleyen ebenin gelmişini geçmişini, ulan dursundan beteri olmaz dedik bu yanına yöresine soktuğumun evlatları beterin beterini yaşattı. Neyse ki güçlü başkan güçlü yönetim seçildiğini düşünüyorum, Burak başkanım ve ekibi ile geleceğimiz aydınlık olur inşallah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yav tamam bende kızıyorum bu geçmiş yönetime ama kardeşim adamın gtünden ayrılmıyor medya buda tabi malzeme veriyor. Adamın yemesi suç içmesi suç ossurması suç şeffaflıktan naylon olduk arkadaş. Biraz ketum olun yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt