Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TFF sitesinde açıklamış transfer yasağı kalktığını.
O kararda ben bir şey göremiyorum.

Şubatta transfer yasağı verilmiş güya, bundan niye kimsenin haberi olmadı. Ayrıca yürütmesi onaylanan karar varken kimseyle profesyonel sözleşme imzalayamazsın.

Neyse Oğulcan meselesi beynimizi çok yaktı. Biraz ara verelim.

Galatasaray'ın Benfica ile yaptığı bu görüşmelerden sonuç alması halinde Portekiz ekibi, anlaşma sağlanan futbolcuları kiralık olarak sarı kırmızılılara gönderecek. Sergilenen performansların ardından futbolcular transfer yaparsa Galatasaray küçük miktarlar olsa da komisyon geliri elde edecek.

Benficanin alt takimi oluyoruz yani

Neyse Oğulcan meselesi beynimizi çok yaktı. Biraz ara verelim.

Galatasaray'ın Benfica ile yaptığı bu görüşmelerden sonuç alması halinde Portekiz ekibi, anlaşma sağlanan futbolcuları kiralık olarak sarı kırmızılılara gönderecek. Sergilenen performansların ardından futbolcular transfer yaparsa Galatasaray küçük miktarlar olsa da komisyon geliri elde edecek.

Küçük miktar mı ? Neyiz biz paf takımı alt takımı falan mı ? Deneme tahtasımıyız adamların malını parlatıp parlatıp yollayacaz geri he

O kararda ben bir şey göremiyorum.

Şubatta transfer yasağı verilmiş güya, bundan niye kimsenin haberi olmadı. Ayrıca yürütmesi onaylanan karar varken kimseyle profesyonel sözleşme imzalayamazsın.
Valla hiçbirşey anlaşılamıyor ama bu herifler bize anında ceza verir.

yaprak kımıldamıyor
dönen kolpa haberler bile 10 topçu üzerinden dönüyor

eskiden nöbete 30 isimle başlardık sezon bitene kadar 300 oyuncuyu transfer ederdik:uhu:

yaprak kımıldamıyor
dönen kolpa haberler bile 10 topçu üzerinden dönüyor

eskiden nöbete 30 isimle başlardık sezon bitene kadar 300 oyuncuyu transfer ederdik:uhu:
iyiye işaret olabilir ismi çıkınca kaptırdığımız rakibe scout olduğumuz topçular geliyor aklıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt