Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne top class yahu? Top class dediğin Van Dijk,Ramos gibileridir.
ondan sonra A B C derse Marcao C+ olur şansı yaver giderse B
Senin tabirinle top class C+ diyebilirsin. Zaten ligimizde olduğu içinde 25 diyebiliriz. Ligin tartışmasız en iyi stoperi bunda herkes hemfikir.

Her sezon dönek kararlar veren fenerasyonun gerçekten seneye yabancı sınırını indireceğini mi düşünüyorsunuz? Bu sene tek bir amaçla bir karar alındı. Seneye başka bir karar alınacak. Üst kademelerden biri değişmedikçe bu devran böyle döner.
Ortada 1 kural var. Senin varsayimlarin uzerinden gidip oynatamayacağımiz topculara sozlesme mi verelim. Maasini bonservisini cebinden sen mi vereceksin

Yeter beni alintilamayin Alin Marcaoyu basiniza salin.Ben lig devam ederken hic birini elestirmedim elestirmemde sezon sonunda yazarim yazacagimi Ama suan su Marcaoyu koruyanlari kara listeye aldim Adami ilk elestrdiklerinde Semih'in kufurlerinin tadini cikartacak..Ne Marcaoymus arkadas.

Her gecenin sabahı olmaz arkadaşlar

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortada 1 kural var. Senin varsayimlarin uzerinden gidip oynatamayacağımiz topculara sozlesme mi verelim. Maasini bonservisini cebinden sen mi vereceksin
Yanlış. Bende diyorum ki eğer ki sınır düşecekse baş çap yabancılardan biri marcao-muslera olmalı. Bu benim fikrim. Takımdaki en kaliteli 2 yabancıyı söylesen herkes Muslera-Marcao diyecektir.

Salih Ucan ve Dorukhan hala bir yere imza atmadi. Devreye girsek fena olmaz sanki

Canım renktaşım
Top Class (Van Dijk)
A
B
C+ (Marcao)
C
D
E(Ahmet Çalık)
Ee bu 12 gibi silik bir rakama gideceğini göstermiyor işte? Sözleşmesi yeni uzatıldı beklentiler büyük. Daha 25 yaşında stoperlerin en olduğu 30 yaşlarına bile gelmemiş. Tam olarak ederini söylüyorum.

Yanlış. Bende diyorum ki eğer ki sınır düşecekse baş çap yabancılardan biri marcao-muslera olmalı. Bu benim fikrim. Takımdaki en kaliteli 2 yabancıyı söylesen herkes Muslera-Marcao diyecektir.
Ben de tam tersini dusunuyorum defans+kaleci komple turk olmali. Bi aralar shaktar boyle takılıyordu onlarda da benzer sinir vardi.

Göreceğiz zaten 1 2 seneye ne oluyor ne bitiyor. Ins sinir dusmez ama dusse ilk dehlenler savunma ve kaledikiler olur gibime geliyor

Salih Ucan ve Dorukhan hala bir yere imza atmadi. Devreye girsek fena olmaz sanki
Dorukhan Avrupa'ya gidecek zaten. Salih Uçan da belli ki Fatih Terim yerine Sergen Yalçın ile çalışmak istiyor. Daha ne diyelim adama? Sergen Yalçın diye ölüp bitiyor adam. Onu bekledi 1 ay. Sergen de sözleşmeyi imzaladığına göre oraya gider paşa paşa.

Ee bu 12 gibi silik bir rakama gideceğini göstermiyor işte? Sözleşmesi yeni uzatıldı beklentiler büyük. Daha 25 yaşında stoperlerin en olduğu 30 yaşlarına bile gelmemiş. Tam olarak ederini söylüyorum.
Sen 25'e Tr gibi çöp ligden hemde defans oyuncusu sat; adın oyuncu nasıl satılara altın harfler ile yazılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt