Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vida örneği için belirtiyorum bunu. Ayrıca sadece neden lige odaklanıyorsunuz siz ? Psvden elenirsek Avrupa ligine gitsek orada oynamayı düşünmüyorsunuz galiba ?
11 e yazabildigin 3 herif var. Hocani aldigin topculari borsaya bildirememissin daha. 2 senedir tek teneke kazanamamisiz avrupa hayali mi kuracağım.

Yaw birak ben Marcao ve Luyini cok brgeniyordum bu sene cok yaktilar bizi.Marcaoyu bu sene Mevlana gibi evirip cevirdi adamlar.olmayacak Babacar yatirdi kaldirdi onu.Olmayacak Ankaraguclu lavuk Mevlana gibi dondurdu onu Neyin trollugunden bagsediyon Birader.Marcaoya 13.teklif gelecek sen hayir diyeceksin bak isine.
Donk la o

Yaw birak ben Marcao ve Luyini cok brgeniyordum bu sene cok yaktilar bizi.Marcaoyu bu sene Mevlana gibi evirip cevirdi adamlar.olmayacak Babacar yatirdi kaldirdi onu.Olmayacak Ankaraguclu lavuk Mevlana gibi dondurdu onu Neyin trollugunden bagsediyon Birader.Marcaoya 13.teklif gelecek sen hayir diyeceksin bak isine.
İlkk 11 kursana rtaş 3 yerlili

Bakalım daha iyi nasıl bi kadron var

Beşiktaş ve Galatasaray'ın da uzun süre transfer gündeminde olan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Özcan, kulübü FC Köln'de kaldı.

Salih Özcan, kulüp binasına giderek 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Ağzına kürekle vuracaksın hep nedense bu gsc de türüyor kendi topçusunu yok paraya satma hevesinde olanlar.

biri de çıkmış benim dememle fiyatı düşer mi oyuncunun.

taraftar kendi oyuncusunu kötülerse tabii ki düşer fiyatı , bu bir eğlence sektörü .izleyici sensin fiyatını sadece oyuncu performansı değil marketing de belirler
Ben anlamıyorum gerçekten millet gıptayla bakıyor marcaoya bizimkiler bu kadar etmez diyor. Yahu şampiyonluk yarışında tutan baş rollerden birisi kendisi geçen sezon. Onu da geçtim göz var izan var. Top class stoperimizi böyle yok pahasına satmaya çalışanların futboldan anladığını düşünmüyorum kendi görüşüm.

Dünya üzerinde çalım yemeyen bir tane stoper söyler misin ? Bire bir pozisyonda çalım yemeyen topçu yok. Ayrıca Marcao’ya verilen saçma kartlar yüzünden de müdahaleleri neden yapmadığını bazı pozisyonlarda anlamak lazım. Neyse 10-12 gelsin satılsın da siz mutlu olun. Eljf Elmas Vedat Muriqi gibi çöplere verilen paralar ortadayken Avrupa’da çok rahatlıkla top oynayabilecek adama 10-12 gelsin diyorsunuz. Aynen böyle devam.

Luyindama 11 oynamaz geçen sene şampiyonluğun gitmesindeki en önemli faktördü..Beşiktaş deplasmanı,içerdeki rize,trabzon maçları deplasmandaki konya maçı say say bitmez...Savunmanın arkasına falan adam kaçırsa tamam da direk al da at asistleri yaptırdı bu maçlarda..Gayet fizikli hava toplarında etkili bir stoper ama çok fazla mental sıkıntı yaşıyor sahada bu da kolay kolay düzelmez bu saatten sonra..

Adamın elek oldular dediği yıl Muslera yarım sezon oynamamasına rağmen en az gol yiyen takımız ki Donk gibi savunmada savruk olan bir adama rağmen.
Beni deli etmeye basladiniz ama siz ikiniz.Emre A penalti kacirinca sampiyonluk vermis oluyor.son dakikada attigi goller unutiluyor.Ama Luyin ve Marcaonun yaptigi asiri derecede komik hatalar yuzunden sampiyinluk gidince bisey yok.Caykur macini Marcao Luyin Sarachi bizden aldi Caykuru verdi o macta o basit hatalar olmasaydi sampiyonduk.
Ankaraguclu bi adam aynisini yapmisti Marcaoya

Her sezon dönek kararlar veren fenerasyonun gerçekten seneye yabancı sınırını indireceğini mi düşünüyorsunuz? Bu sene tek bir amaçla bir karar alındı. Seneye başka bir karar alınacak. Üst kademelerden biri değişmedikçe bu devran böyle döner.

Ben anlamıyorum gerçekten millet gıptayla bakıyor marcaoya bizimkiler bu kadar etmez diyor. Yahu şampiyonluk yarışında tutan baş rollerden birisi kendisi geçen sezon. Onu da geçtim göz var izan var. Top class stoperimizi böyle yok pahasına satmaya çalışanların futboldan anladığını düşünmüyorum kendi görüşüm.
Ne top class yahu? Top class dediğin Van Dijk,Ramos gibileridir.
ondan sonra A B C derse Marcao C+ olur şansı yaver giderse B

Luyindama 11 oynamaz geçen sene şampiyonluğun gitmesindeki en önemli faktördü..Beşiktaş deplasmanı,içerdeki rize,trabzon maçları deplasmandaki konya maçı say say bitmez...Savunmanın arkasına falan adam kaçırsa tamam da direk al da at asistleri yaptırdı bu maçlarda..Gayet fizikli hava toplarında etkili bir stoper ama çok fazla mental sıkıntı yaşıyor sahada bu da kolay kolay düzelmez bu saatten sonra..
Şutlamamız gerekiyor kaymaklı bir bonservisle

Bu Paulinho işi olucak sanırım , tarzı nasıl uyarmı bize?
Ben onu hep Fernando tarzı dm olarak hatırlıyorum nedense.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt