Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Formayı giymiş
E44VuJZXEAIMMdm
Brezilyali ortasaha oyuncusu uzun zamandir gormedik.

Terim ile imzalar atıldığına göre o para sorunu çözülmüş herhalde. Haftaya hareketli geçecek anlaşılan Barış Alper, Kaan Ayhan, bence sol bek ve bir orta sahada haftaya biter diye düşünüyorum. ışıtan Gün İtalya'da ise Adam Ounas'ta gelişme olabilir eğer gerçekten listedeyse.

Zımba gibi adamlar getirsinler kokonaları bulmasınlar. Geçen yıl çok çektik kokonalardan.

Bizim Mustafa'yi topla bulusturmamiz gerekiyor. Gedson Florentino vs vs gelse de 10 numara ve sag kanatta karavana atma lüksümüz yok. Para varsa mutlaka o tarafa harcamaliyiz. Oralara keske Brezilyali alsak
Buna ilaveten, Iyi Brezilyali alirsak tavanini bulursa rahat yuksek paralara satariz. Neredeyse %50'nin begenmedigi Telles bile 3 milyon kar ettirdi. Marcao satilsa en az 10 milyon kar ettirecek. Brezilyali topculardan kazik yedik mi hatirlamiyorum. Jardel, Elano gibiler de iyi kotu yine satildi. Brezilyalilarin her zaman alicisi oluyor.

DONK
LUYİNDAMA
FALCAO
FEGHOULİ
BABEL

Artık yallah deme vakti alıcıları cıkmazsa ki her klüp bizim gibi enayi değil son 3 isim için özellikle,gerekirse bedavaya Bal ligine verin gitsin

Aynı isimler aynı yüzler,futbol hayatı bitenleri Fatih Hocam insallah,onlar benim prenslerim yollamam kafasına girmezsin yetti cünkü

Millet marcao gibi stoper bulmak için sıraya giriyor. Siz satalım diyorsunuz kafayı yemişsiniz. Böyle ayağı düzgün sağlam stoperler 40 dan başlar. Kendi ligimizde olduğumuz için 25'e düşebilir bu rakam. Kıçı kırık stoperler 8 den falan satıldı hep siz marcao 13 diyorsunuz hadi abi ya.
25 Babayi satarsin ancak.Transfer lazim trasfer icinde oyuncu satmak lazim.ffp bitti diye oyuncu satmadan transfer yapilmasin.Diagne 5 ,Luyin 5 ,Marcao 12.Deli para deli heyyy acc kendini.

Verimli,üretici ortasaha ve kanatlarımiz olmalı bu sene iyi futbol izlemeyi hakediyoruz artık

Ver sağa,dön sola,dön geri gel beri futbolu artık sonlansın canımiza yetti

ahmet akcan : BARIŞ bu haliynen onyekurudan fazlasını yapar !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt