Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet marcao gibi stoper bulmak için sıraya giriyor. Siz satalım diyorsunuz kafayı yemişsiniz. Böyle ayağı düzgün sağlam stoperler 40 dan başlar. Kendi ligimizde olduğumuz için 25'e düşebilir bu rakam. Kıçı kırık stoperler 8 den falan satıldı hep siz marcao 13 diyorsunuz hadi abi ya.

20 gelmez be Semih. Keşke gelse ama gelmez.
Maksimum Marcao 12, Luyi 5 hadi senin hatrına 6.
Al sana bedava stoper birde.
Bende gelir demedim gelirse iyi olur dedim.Ama 12 iyi olur .M.o Ve Onyekuruyu alacaksak cepten yememeliyiz.Oyuncu satarak almaliyiz onlari.Diagne manyagini unuttum ondanda 5 gelir belki

Hollandalıların bele kuvvet
img-yilingavatiodultoreniarkadaslarinizietiketlemeyiunutmayin-730.jpg

Bende onu diyorum.Marcao Sarac Luyinin basit hatalari olmasa sampiyonduk.Prof futbolcunun yapmayacagi kadar basit hatalar ama.Marcao ve Luyinden 20 gelsin.Kaani aldik zaten.Birini daha buluruz.Iyi olmaz mi ?

2 katı gol yersin ve en az gol yedinin halde olamadın, 2 kat yediğinde hiç olamazsın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 yıllık Mali Koç yönetimine bakınca başkanımın o gün söylediği ne varsa doğru çıktı be...

Kaan Ayhan ve Barış Alper hamleleri yerli olarak bizi acayip rahatlatır, Kaan Ayhan için 3 M € kesinlikle çok uygun bu işi bitirmek lazım. Luyindama kalıp form bulursa Kaan Ayhan sağ bek veya orta saha bile oynar ama Luyi form bulmazsa Kaan-Marcao tandemi iş görür.

Yalanda olsa duyum vs. getirin kardeşler zaten hava sıcak bir de burada kurumayalım.

Bizim Mustafa'yi topla bulusturmamiz gerekiyor. Gedson Florentino vs vs gelse de 10 numara ve sag kanatta karavana atma lüksümüz yok. Para varsa mutlaka o tarafa harcamaliyiz. Oralara keske Brezilyali alsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt