Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Emin - Kaan - Marcao

Yedlin - Transfer - Gedson - Moreno

Transfer - Mostafa - Kerem

464D90FF-8380-4D70-B2D0-C85B274C7603.webp

O gitsin bu gitsin e kim gelsin diyincede o benim işim değil olmuyo işte semih

Aakya bol atıp kendin aynısını yapıyosun

O yine şu gelsin bu gelsin diye 2 kelam ediyodu
O gitsin bu gitsin demedim.Luyin ve Marcao gitsin.10 mil ustune Marcao, 5 Luyin, 5 Diagne Boyle satislar yaparsak onumuzu gorebiliriz.Ben Marcao gelmeden once Marcaoyu tanimiyordum Gider gene oyle birini bulurlar.Bu sene dua etsinler onlerinde Gedson Taylan Emre K gibi caliskan cocuklsr vardi zor duruma dusmediler.Ama gittiler kendi elleriylr rakibr gol attirdilar.Ben Marcao kotu demiyorum ama olmazsa olmaz bi adamfa degil.

Paulinho gelirse elimizde patlayacak,Falcao gibi olacak gibi geliyor bana.Bu paralara cikiliyorsa texeira alınmalı,hem 2 yıl daha genç hem daha hareketli oyuncu.

O gitsin bu gitsin demedim.Luyin ve Marcao gitsin.10 mil ustune Marcao, 5 Luyin, 5 Diagne Boyle satislar yaparsak onumuzu gorenilirz.Ben Marcao gelmeden once Marcaoyu tanimiyordum Gider gene oyle birini bulurlar.Bu sene dua etsinler onlerinde Gedson Taylan Emre K gibi caliskan cocuklsr vardi zor duruma dusmediler.Ama gittiler kendi elleriylr rakibr gol attirdilar.Ben Marcao kotu demiyorum ama olmazsa olmaz bi adamfa degil.
Doğru ama tepkin yanlış

Demişsinki marcao kalsın diyenleri not ettim kötü oynadığında eleştirirlerse küfür ederim

O zaman başkasıda marcao iyi oynarsa översen sana küfür etmekte haklımı yani

İstermisiniz alex texira mıdır nedir bizim listemizde sergen terime yeni sözleşme hayırlı olsuna gittiğinde yalvarıp hocam biz cl de rezil olmayalım diye alexe talibiz sizde talipmişssiniz senden ricam listenden çıkarır mısın demiş olsun.bizimle adı anılıyordu bianda kesildi ve sadece kargalarla anılmaya başlandı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İstermisiniz alex texira mıdır nedir bizim listemizde sergen terime yeni sözleşme hayırlı olsuna gittiğinde yalvarıp hocam biz cl de rezil olmayalım diye alexe talibiz sizde talipmişssiniz senden ricam listenden çıkarır mısın demiş olsun.bizimle adı anılıyordu bianda kesildi ve sadece kargalarla anılmaya başlandı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alkol zararlıdır.

o zaman gedsona ne gerek var 12 ye marcaoyu göndereceksek iyice küçülelim 3-4-5. liğe oynayalım

deli para dediğin parayı sadece bu sene falcao , feg ve babele ödeyeceğiz

veya paulinho gelirse imza + yıllık 3.5 tan 3 yıllık o deli para dediğin parayı bize 32 lik oyuncu saplayacak

Marcao 25 ten aşağı değildir arkadaşlar

Adamlar götü boklu Ozan'a 20 çekiyorlar

Alma sende gedsonu ustad. Patlamış oyuncuyu almak zorunda dğlsin, ki o rakamlara cıkmak buyuk mallık artık. 4e aldığın adamdan 15e çıkıyorsun. Mohamedi kaça aldık biz. Yok mu bu rakamlarda potansiyelli stoper veya orta saha

Marcao ederini bulmuş durumda şuan. 15 gelirse de yapistirirlar hic affetmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt