Okan Korkmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2021
- 8.307
- 4.354
- 588
Alkol zararlıdır.
Valla terimden beklerim böyle bi kıyak yapması konusunda.olsa zerre şaşırmam
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alkol zararlıdır.
Bence Lincoln daha yaralı olurdu.İkinci şansı hakediyor.paulinho hic bişey yapamaz burda ben arfa gelse acayip domine eder bence
ben arfa 34 yasında ama getir ligin icinden gecsin alay etsin öyle bi yetenek paulinho bildigin dmc mesela ne bekliyor insanlar paulinhodan merak ediyorumBence Lincoln daha yaralı olurdu.İkinci şansı hakediyor.![]()
paulinho bildigin luiz gustavo vol 2 insanlar ne zannediyor bu adamı cok ilgincPaulinho gelirse elimizde patlayacak,Falcao gibi olacak gibi geliyor bana.Bu paralara cikiliyorsa texeira alınmalı,hem 2 yıl daha genç hem daha hareketli oyuncu.
Sende birsey varTuh ya yemin ederim bizde var bir şeylik çocuğa yazık ettik
cenabetlik var herhalde halletmeye calisiyorumSende birsey var
Sen benim soruma neden cevap vermedim at ağızlı?Alma sende gedsonu ustad. Patlamış oyuncuyu almak zorunda dğlsin, ki o rakamlara cıkmak buyuk mallık artık. 4e aldığın adamdan 15e çıkıyorsun. Mohamedi kaça aldık biz. Yok mu bu rakamlarda potansiyelli stoper veya orta saha
Marcao ederini bulmuş durumda şuan. 15 gelirse de yapistirirlar hic affetmezler.
Elenmeyi boyle kabul ediyorsak çıkmayalım hiç maça daha iyiÇok önemli değil elenmek
Psvyi geçsende bitmiyoki 2 tur daha geçmen lazım sonraki turda benficalar onu geçsen play offlar var galiba
İyi kadro kurulsun,oyun heyecan versin yeterli yapılanıyosak başlangıç için
Biliyoruz,hergun yaziyolarFB; Kaan ile Cengiz'i (Mustafa olan değil) istiyormuş
Semih paratoner gibisinYeter ulan alintilayip durmayin
Beğenmemene okey verimde milleti troller gibi mesajlar yazma istersen. Taraftar gibi futbolcunun iyi kötü yönlerini görüp bizi aydınlatacak San eyvallah.paulinho bildigin luiz gustavo vol 2 insanlar ne zannediyor bu adamı cok ilginc