- 1 Mayıs 2018
- 58.657
- 49.429
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama bag kopmasi yokmus,o zaman ne olacak abiBağ kopması varsa alınmamalı, ben lafımın arkasındayım.
Dediğim laftan da utanmam.
Melo'yu oraya koydum diye sol bekte ömer bayram veya on numarada emre akbaba oynayacaksa evetŞimdi sen 2012 melosu gelse
Hop kardeşim orda taylanmı var diyeceksin
Lüks paramızı oraya kullanmamalıyızhedef sadece ligde bencede yeterli bu isimler ama avrupada başarı ise hedef o.mevki çok önemli bu yüzden sağlam bir yabancı gerekir diye düşünüyorum
Her şeyiyle 4/4 lük bir planlama yapacak durumda değiliz maalesef. Mustafa' nın, pivotluk performansı açısından yeterliliği konusunda benim de ciddi kuşkularım var ama öncelikli hedefimiz lig olduğu için yeterli olabileceği kanaatindeyim. Level atlamasını umacağız artık...Avrupa arenasında beklentim yüksek değil zaten...3 4 3 benim de favorim ama orada da stoperde kjaer tarzı adam istemesi gibi öndeki santraforu lukaku filan gibi olmalı sanki
kaldı ki lukaku lautaro ikilisi interde çok iyiydi
peki senin ideal 11 de ortaha saha nasil olmali
mesela
gedson - florentino
?
Burhancan haberlerine inanan da ne bilem![]()
Ne yolmuş bu gelemediler. 10 günün dolmasına az kaldı. Yangın tayfa ferdi olarak pusudayım. Safları sıklaştırın#yolda
domuz ırkçılığı hissediyorumGedsonflorentino
paulinho
berguis
onyekuru
![]()
Ben gorurum,sen bunu kendine dert edinmerüyamda psv maçının skorunu görmek için ne yapmalıyım
maalesef yangın yerine çeviremeyeceksinizNe yolmuş bu gelemediler. 10 günün dolmasına az kaldı. Yangın tayfa ferdi olarak pusudayım. Safları sıklaştırın
Bütün temennimiz o şekilde. Umarım yanılırız. Söz konusu Galatasaray.maalesef yangın yerine çeviremeyeceksiniz
Ömer miMuslera
Kaan-lyu-Marcao-Bayram
Gedson-Paulinho
Kerem-Teixeria-onye
Muhammed