Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Christian Luyindama: “Ben bireysel olarak da gereken hazırlıkları yapıyorum. Kendimi olabildiğince zorluyorum ki sezona iyi bir şekilde başlayayım”

GettyImages-1180886346.jpg
Umarım Luyindama 'dan tamamıyla vazgeçmeyiz

tmm o zmn sen görmezsen tekrar sorarım
Benim biseylerden haberdar olmama gibi bi durumum yok ne yazikki.gecen ruyamda burak elmasa o twiti atma,siyasetten eleştirir taraftar dedim.taraftar bana karisamaz dedi.1 gun sonra cumhurbaskanina tesekkur etti nezaket geregi,taraftar eleştirdi gereksiz yere

Benim biseylerden haberdar olmamam gibi bi durumum yok ne yazikki.gecen ruyamda burak elmasa o twiti atma,siyasetten eleştirir taraftar dedim.taraftar bana karisamaz dedi.1 gun sonra cumhurbaskana tesekkur etti nezaket geregi,taraftar eleştirdi gereksiz yere

Arkutum bende boyleyim onceden hep gorurum

Seymanin olayina ne diyorsun

Benim biseylerden haberdar olmamam gibi bi durumum yok ne yazikki.gecen ruyamda burak elmasa o twiti atma,siyasetten eleştirir taraftar dedim.taraftar bana karisamaz dedi.1 gun sonra cumhurbaskana tesekkur etti nezaket geregi,taraftar eleştirdi gereksiz yere

ewt doğru demişsin atmaması lazımdı neyse kredisi var halen

Muslera
Kaan Luyindama Marcao Moreno
Aliou
Transfer Transfer
Kerem(BAY) Muhammed Onyekuru

Şu ekonomik krizde Değerlerimize sahip çıkalım arkadaşlar.

- Lyindama ya çöp muamelesi yapılıyor
- Feghuli keza öyle
-Marcao satılsın diyen bile var

tabiki herkes ister her mevkimiz üst düzey topçu olsun

-Fernando , Mariano da teneke bağlayarak yolladık arkalarından vahlar çektik. Sakatlığı sonrası Muhammed i bile gönderenler oldu.
- ilk hazırlık maçından sonra bu takım neya 6. Oluruz lar başladı. Daha transfere başlamamışken 😀

Bize en acilinden kilit acabilecek 2 topcuya ihtiyacimiz var

Su teixerayida yazmayin artik herif josefin muridi cikti el etek opuyormus

valla renktaş oldum olası bir.mevkide 5 diğerinde 6 olan topçuları sevmem. Tek mevkisi olsun orda 8 olsun çok daha iyi ve alpaslanin ayağı kaandan daha iyi
Yabancı sınırından ve ekonomik zorluklardan dolayı, her mevkiiyi ideal oyuncularla donatmamız mümkün olamayacak. Defans hattında bir yerli oyuncuya yer verebilmek için Kaan-Alparslan dan daha iyi bir seçenek bulamadım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt