- 26 Kasım 2012
- 186.531
- 261.415
- 5.998
Ben gorurum,sen bunu kendine dert edinme
tmm o zmn sen görmezsen tekrar sorarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben gorurum,sen bunu kendine dert edinme
??????????Şeymanin arabi dolandirici cikmis
Ekli dosyayı görüntüle 128155
20 yaşında gencecik pırlanta gibi çocuk, geçen sezon Championship'te 45 maça çıktı. Neredeyse maç kaçırmadı. Norwich rekor puanla kapatırken sezonu 3 defa ayın oyuncusu seçildi.
Oyun görüşü çok iyi. Tottenham'da önünde çok adam var yine forma bulamaz gelsin 1 sezonluğuna
Umarım Luyindama 'dan tamamıyla vazgeçmeyizChristian Luyindama: “Ben bireysel olarak da gereken hazırlıkları yapıyorum. Kendimi olabildiğince zorluyorum ki sezona iyi bir şekilde başlayayım”
![]()
Benim biseylerden haberdar olmama gibi bi durumum yok ne yazikki.gecen ruyamda burak elmasa o twiti atma,siyasetten eleştirir taraftar dedim.taraftar bana karisamaz dedi.1 gun sonra cumhurbaskanina tesekkur etti nezaket geregi,taraftar eleştirdi gereksiz yeretmm o zmn sen görmezsen tekrar sorarım
Aslında profil olarak tam BJK topçusu. Ama işte şu zamanda...Kaan Ayhanıda kargalara kaptıtırsak yuh artık
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim biseylerden haberdar olmamam gibi bi durumum yok ne yazikki.gecen ruyamda burak elmasa o twiti atma,siyasetten eleştirir taraftar dedim.taraftar bana karisamaz dedi.1 gun sonra cumhurbaskana tesekkur etti nezaket geregi,taraftar eleştirdi gereksiz yere
Benim biseylerden haberdar olmamam gibi bi durumum yok ne yazikki.gecen ruyamda burak elmasa o twiti atma,siyasetten eleştirir taraftar dedim.taraftar bana karisamaz dedi.1 gun sonra cumhurbaskana tesekkur etti nezaket geregi,taraftar eleştirdi gereksiz yere
Şeymanin arabi dolandirici cikmis
7 sinde mi bildiriliyordu psv kadrosu uefaya10 gun icinde hepsi bitecek
Norwich kiraladı bu adamı, şimdi önünde Hojberg, Dier, Ndombele, Lo Celso gibi isimler varken illa ki bi yere kiralanacakimkansiz transferlerden kacinalim
Basarili olma ihtimali yüksek biri.haritasinda kraliyet yildizlari var.elestirmek yersiz kisa donem icin.psvye elenirsek de eleştiri gereksiz olur.uzun vadede potansiyeli yuksekewt doğru demişsin atmaması lazımdı neyse kredisi var halen
Norwich kiraladı bu adamı, şimdi önünde Hojberg, Dier, Ndombele, Lo Celso gibi isimler varken illa ki bi yere kiralanacak
Yabancı sınırından ve ekonomik zorluklardan dolayı, her mevkiiyi ideal oyuncularla donatmamız mümkün olamayacak. Defans hattında bir yerli oyuncuya yer verebilmek için Kaan-Alparslan dan daha iyi bir seçenek bulamadım...valla renktaş oldum olası bir.mevkide 5 diğerinde 6 olan topçuları sevmem. Tek mevkisi olsun orda 8 olsun çok daha iyi ve alpaslanin ayağı kaandan daha iyi