Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.614
- 110.659
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mert müldür'ü nasıl alıyoruz reyiz, hayatta alamayız bence.Valla yerli oynatma zorunlulugu oldugundan ben olsam Keremi sag aciga alirdim, sola onyekuru.
Kaan ayhan alinirsa 4141 oynanabilir. Ama o zaman da ondeki 4 lu nun ortasina cok iyi 2 adam bulmak lazim, duran top kullanan, sut, gol , asist tehdidi olan.
Bunu dogru oturtursak banko sampiyon oluruz ligde arka tarafa bakmadan.
Keske kaan ayhan ile mert mulduru alabilsek ama hayal.
Ama aslinda keske şu olabilse;
-------‐--------------------Muhammed---------------------------
Onyekuru--------transfer-------transfer---------Kerem
------------------------------Gedson---------------------------
Yerli transfer----Marcao----Luyindama---Müldür
------------------------------Muslera--------------------------
Gedson 6 ya evrilirse baska bisey olur gercekten. Ama bunu olustursak bile bu kadroda bir sonraki sene yerli sayisini 1, sonraki sene 1 daha nasil artiririz bilemiyorum cidden.
mert müldür'ü nasıl alıyoruz reyiz, hayatta alamayız bence.
bir bek daha defansif, diğeri daha hücumcu gibi kullandı daha önce sanki. mesela sağ bek eboue, sol bek hakan balta dönemi gibi. bir de kaan'ın fena olmayan bir hava hakimiyeti de var. belki kullanabilir belli olmaz. bir de malum kafa 3 yerli oynaması lazım ilk onbirde.Kaan sağ bek olmaz bence.Fatih terimin o tarz bir sağ bek kullandığını hatırlamıyorum.
bir bek daha defansif, diğeri daha hücumcu gibi kullandı daha önce sanki. mesela sağ bek eboue, sol bek hakan balta dönemi gibi. bir de kaan'ın fena olmayan bir hava hakimiyeti de var. belki kullanabilir belli olmaz. bir de malum kafa 3 yerli oynaması lazım ilk onbirde.
BAM'dan sonra BAY'mı