Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanlis hatirlamiyorsam luyindama’yi gonderebilsek szalai’yi alacaktik, bizim scout ekibi bulmustu bu herifi 2-3 sene once

luyi’yi 11-12 milyona gonderip szalai’yi getirmek son 3-5 yilin en ii hamlesi olurmus

Valla yerli oynatma zorunlulugu oldugundan ben olsam Keremi sag aciga alirdim, sola onyekuru.

Kaan ayhan alinirsa 4141 oynanabilir. Ama o zaman da ondeki 4 lu nun ortasina cok iyi 2 adam bulmak lazim, duran top kullanan, sut, gol , asist tehdidi olan.

Bunu dogru oturtursak banko sampiyon oluruz ligde arka tarafa bakmadan.

Keske kaan ayhan ile mert mulduru alabilsek ama hayal.

Ama aslinda keske şu olabilse;

-------‐--------------------Muhammed---------------------------

Onyekuru--------transfer-------transfer---------Kerem

------------------------------Gedson---------------------------

Yerli transfer----Marcao----Luyindama---Müldür

------------------------------Muslera--------------------------

Gedson 6 ya evrilirse baska bisey olur gercekten. Ama bunu olustursak bile bu kadroda bir sonraki sene yerli sayisini 1, sonraki sene 1 daha nasil artiririz bilemiyorum cidden.
mert müldür'ü nasıl alıyoruz reyiz, hayatta alamayız bence.

(gelirse) kaan daha çok sağ bek olarak değerlendirilir diye tahmin ediyorum bu arada. örneğin ideal savunma 4'lümüz,
kaan-luyindama-marcao-yabancı oldu diyelim.

stoperlerden biri ile ilgili sakatlık/ceza gibi bir problem olursa, örneğin luyindama cezalı oldu,
yedlin-kaan-marcao-yabancı

gibi kullanılır. alparslan ile o bölgeyi yedekleyebilirler. hatta orta sahada dahi opsiyon olarak kullanılabilir bu iki oyuncu.

Kaan sağ bek olmaz bence.Fatih terimin o tarz bir sağ bek kullandığını hatırlamıyorum.

Kaan sağ bek olmaz bence.Fatih terimin o tarz bir sağ bek kullandığını hatırlamıyorum.
bir bek daha defansif, diğeri daha hücumcu gibi kullandı daha önce sanki. mesela sağ bek eboue, sol bek hakan balta dönemi gibi. bir de kaan'ın fena olmayan bir hava hakimiyeti de var. belki kullanabilir belli olmaz. bir de malum kafa 3 yerli oynaması lazım ilk onbirde.

2.webp

1.webp

bir bek daha defansif, diğeri daha hücumcu gibi kullandı daha önce sanki. mesela sağ bek eboue, sol bek hakan balta dönemi gibi. bir de kaan'ın fena olmayan bir hava hakimiyeti de var. belki kullanabilir belli olmaz. bir de malum kafa 3 yerli oynaması lazım ilk onbirde.

Gerçi hakan balta örneği var doğru.Kaan en iyi 3 stoperli sistemde iş yapar.Marcao zaten o sistem için çok iyi.

bu arada kafa 3 yerli demişken, taylan/keem/(olursa) kaan/emre kılınç olarak düşünüyorum ben bu yerli oyuncuları. bu 4'lüden 3'ü genelde sahada olur. ama emre akbaba ile sözleşme uzatılırsa, bence fatih hoca bayağı bir lig maçında emre'yi ilk onbir oynatacaktır (taraftar hiç istemese de).

Bruma Olimpiakos'tan PSV'e geri döndü. Geçen sezon Olimpiakos'ta kiralık oynayan futbolcu 9 gol 5 asistlik performans gösterdi. Olimpiakos performansını yetersiz bulduğu için bu sezon futbolcuyu düşünmüyor.

bu arada sanırım yine hücum lideri olabilecek, yılan gibi duran top kullanan, şutör bir hücum oyuncusu yine almayacağız gibi. halbuki bu ligin bug'u bu tip oyuncular. bjk bir ghezzal+aboubakar ile şampiyon oldu en yakın örnek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt