Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
Nerede ulan transferler daha Fatih Terim'e bile imza attıramadılar sabrımızın da bir sınırı var taştı taşacak ayağınızı denk alın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abuzer şahin'i kutlamak için bahane arıyor gibiKeçiören 10 milyon vererek alamazdı zaten, aldığı fiyata neden şaşırmış. Girdi falan komik ibare olmuş. Belki yüksek kar edeceğiz.
scout sefi olacak erkek guzeline sormak lazımyok mu sağlam bir yerli kanat beki ya
mert müldüre benzer alt liglerden çıkmaz mı bir tane
nasıl ihtiyaç var şu saçma yerli yabancı matematiğinde
Mert Muldur’e Arsenal yakisir
Yok Ömer Bayram oynar delik deşik olur ama. Adam tam bir azman. Wederson-Carlos anca keser.Dakika 20 Emre T. bacağını komple elinde tutuyor
Serdar UEFA maçlarında bile oynadı ona baya şans vermişlerdi. O ve Berkin Arslan’dan umutluydum çok sonra anladım ki altyapı oyuncusundan umutlu olmaya gerek yok kafasına koyan azimli olan bir şekilde formayı alır.Barış Alper Yılmaz Ankara Demirspor'da yedekmiş.
Serdar Eylik çocuk için, bizde şans vermediler Keçiören geldi idmanda izleyip aldı, şimdi Galatasaray'a gidiyor vs diye anlatmıştı.
Fanatik gazetesine göre
BAY için bonuslarla 17 milyon ₺ demiş. Bu tarz transferlerde yerel kaynaklar güvenilir oluyor genelde.
Yoo,sen oyle anlayacak biri değilsin babysiyasi bir mesaj olarak mı algılayım bunu?
farioli veya ona benzer biri yardımcı olarak gelip seneye takım devir alıyor mu almıyor mu
ona göre istifa tagı açacağız
Son 3 yılı rengim. Sık dişinifarioli veya ona benzer biri yardımcı olarak gelip seneye takım devir alıyor mu almıyor mu
ona göre istifa tagı açacağız
Son 3 yılı rengim. Sık dişini
Çıkabilir de bizim taraftarlar "Alt ligden bek mi alınır? Alt ligden aldığın futbolcu ilk 11 mi oynar?" diye saçmalar yine.yok mu sağlam bir yerli kanat beki ya
mert müldüre benzer alt liglerden çıkmaz mı bir tane
nasıl ihtiyaç var şu saçma yerli yabancı matematiğinde
tam bir doktor yazisi xdBelgeye ulaştım , Metin olabilirsiniz arkadaşlar ..resmî evraktır paylaşmayınızEkli dosyayı görüntüle 128239