Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.
IMG_20210628_152529.webp

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne borcsuzluk kagidi + transfer yasagimis arkadas

Bu ozornafor olayı canımı sıkıyor ya bu adamı kiralayin nasıl bir yönetim nasıl bir teknik direktör var anlamıyorum .
Bu adam genç ver keciörene , İstanbul spora yada ışıtan bey Hollanda'da yollasın adamı dün hazırlıkları maçında bile oynatmıyor hoca belli ki istemiyor verin kiralık çocuk deneyim kazansin bence kumaşı var kendisini geliştirsin

İmkansız. Bu kadar çok kanat oyuncusunun olduğu yerde diamond dörtlü olamaz.
Reis bu kadar çok kanat oyuncusu diyoruz da Babel mi kanat Feghouli mi Arda mı ? şu anda gidip Avrupa 'da herhangi bir takımda kanat oynayabilirler mi ? bu sezon bir çıkış yakalayan Kerem 'i bir kenara koyuyorum potansiyelli bir oyuncu tabii ki bunun haricinde Oğulcan var Sekidika var kadroda olurlar mı emin değilim bile

Hangilerini çıkarıp kanat oynatırsın elini vicdanına koy bir söyle. Galatasaray 'ın kanat oyuncuları da bek oyuncuları da sadece kağıt üstünde var

Bu ozornafor olayı canımı sıkıyor ya bu adamı kiralayin nasıl bir yönetim nasıl bir teknik direktör var anlamıyorum .
Bu adam genç ver keciörene , İstanbul spora yada ışıtan bey Hollanda'da yollasın adamı dün hazırlıkları maçında bile oynatmıyor hoca belli ki istemiyor verin kiralık çocuk deneyim kazansin bence kumaşı var kendisini geliştirsin
şu çocuğu bir izleyemedim bence süperligte birçok takıdma oynayabilecek kapasitede.

kiralık vereceğimiz takımları rica minnet üzerine seçmeyi bırakmalıyız.

zorunlu oynama şartı koşulmalı

şu çocuğu bir izleyemedim bence süperligte birçok takıdma oynayabilecek kapasitede.

kiralık vereceğimiz takımları rica minnet üzerine seçmeyi bırakmalıyız.

zorunlu oynama şartı koşulmalı
Bizim ligde oynar bal gibi de oynar hoca bir inat uğruna oynatmıyor gibi kendi aldırmadı diye .Gitsin yunus gibi kendini geliştirsin takımda tutmak mantiksiz.

Reis bu kadar çok kanat oyuncusu diyoruz da Babel mi kanat Feghouli mi Arda mı ? şu anda gidip Avrupa 'da herhangi bir takımda kanat oynayabilirler mi ? bu sezon bir çıkış yakalayan Kerem 'i bir kenara koyuyorum potansiyelli bir oyuncu tabii ki bunun haricinde Oğulcan var Sekidika var kadroda olurlar mı emin değilim bile

Hangilerini çıkarıp kanat oynatırsın elini vicdanına koy bir söyle. Galatasaray 'ın kanat oyuncuları da bek oyuncuları da sadece kağıt üstünde var
Kağıt üstünde var işte yine de. Madem diamond planın var hala gidip Onyekuru ile Barış Alper'i istemezsin. Yunus falan da var daha. Kısacası bu sene için hayal.

Paulinho transferi Burak Elmas yönetiminin transferde ki ilk ihaneti olarak tarih kitaplarında yerini alır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt