- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Gelecek yillarin takimini kuruyoruz. Bu 1 yılda olmaz biliyorsuno zaman pis yanım ortaya çıkar
murat kara ve emrah duvar haber bekliyor adamlar tutuşmuş durumda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek yillarin takimini kuruyoruz. Bu 1 yılda olmaz biliyorsuno zaman pis yanım ortaya çıkar
murat kara ve emrah duvar haber bekliyor adamlar tutuşmuş durumda
Çıkabilir de bizim taraftarlar "Alt ligden bek mi alınır? Alt ligden aldığın futbolcu ilk 11 mi oynar?" diye saçmalar yine.
Terim ile aran nasıl?taraftarı boşver rengim
benim ve emrah duvarın görüşlerine itibar etmen yeterli bu konuda
Terim ile aran nasıl?
Reis bu kadar çok kanat oyuncusu diyoruz da Babel mi kanat Feghouli mi Arda mı ? şu anda gidip Avrupa 'da herhangi bir takımda kanat oynayabilirler mi ? bu sezon bir çıkış yakalayan Kerem 'i bir kenara koyuyorum potansiyelli bir oyuncu tabii ki bunun haricinde Oğulcan var Sekidika var kadroda olurlar mı emin değilim bileİmkansız. Bu kadar çok kanat oyuncusunun olduğu yerde diamond dörtlü olamaz.
şu çocuğu bir izleyemedim bence süperligte birçok takıdma oynayabilecek kapasitede.Bu ozornafor olayı canımı sıkıyor ya bu adamı kiralayin nasıl bir yönetim nasıl bir teknik direktör var anlamıyorum .
Bu adam genç ver keciörene , İstanbul spora yada ışıtan bey Hollanda'da yollasın adamı dün hazırlıkları maçında bile oynatmıyor hoca belli ki istemiyor verin kiralık çocuk deneyim kazansin bence kumaşı var kendisini geliştirsin
Bizim ligde oynar bal gibi de oynar hoca bir inat uğruna oynatmıyor gibi kendi aldırmadı diye .Gitsin yunus gibi kendini geliştirsin takımda tutmak mantiksiz.şu çocuğu bir izleyemedim bence süperligte birçok takıdma oynayabilecek kapasitede.
kiralık vereceğimiz takımları rica minnet üzerine seçmeyi bırakmalıyız.
zorunlu oynama şartı koşulmalı
bana biraz yavaş gibi geldi ama top kaybetmiyor adam kesinlikle.Paulinho at gibi topçu. Yaşlı filan diyenler hikaye anlatmasın.
Kağıt üstünde var işte yine de. Madem diamond planın var hala gidip Onyekuru ile Barış Alper'i istemezsin. Yunus falan da var daha. Kısacası bu sene için hayal.Reis bu kadar çok kanat oyuncusu diyoruz da Babel mi kanat Feghouli mi Arda mı ? şu anda gidip Avrupa 'da herhangi bir takımda kanat oynayabilirler mi ? bu sezon bir çıkış yakalayan Kerem 'i bir kenara koyuyorum potansiyelli bir oyuncu tabii ki bunun haricinde Oğulcan var Sekidika var kadroda olurlar mı emin değilim bile
Hangilerini çıkarıp kanat oynatırsın elini vicdanına koy bir söyle. Galatasaray 'ın kanat oyuncuları da bek oyuncuları da sadece kağıt üstünde var
Reis bu adam bize ilaç olur. Herif net kalite. Hele Gedson ile birlikte oyarsa yeme de yanında yat yani.bana biraz yavaş gibi geldi ama top kaybetmiyor adam kesinlikle.
kontratı önemli.3.5m eurodan 3 sene falan çok sakıncalı bir hamle olur.Reis bu adam bize ilaç olur. Herif net kalite. Hele Gedson ile birlikte oyarsa yeme de yanında yat yani.