- 2 Temmuz 2011
- 140.030
- 60.165
- 5.628
Ali nacide bitti bittiyor demia kaan ayhana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alır menajerler alıyorlar zaten. Bu mısırdan olan 6 numarayı o yazdı misal.Yurt ici bilebilir ama Yeni yonetimden ali naci bile zor haber alırken ertan yabanci futbolcu konusunda bilgi alamaz
Gala sevgisi iyidirkimin haberini taşıyalım aykut bey olmadı kendi muhabirimizi çıkarıp kulüp kulüp mü dolaştıralım
susmuş herifGala sevgisi iyidir
Bizzat Burakın kendisinden var reis bu sene olmazsa seneye gelecek. Sessizlik hakim şu an Bjarnasson Bolasie bekleniyorfonte için aracı olan burak yılmazmış zaten. Ertan söyledi
camiadan duyum var mı reis
Şu an yeni yönetimden Beşiktaşlı birinin bu derece bilgi alması olası değil. Geçmişi bilmiyorum ama şu an Ertan Süzgün benim kafamda beyaz tv'de Ertem'in yanında ki şahıstır yani güvenilirliği düşüktürYuzde 90
Onun da dogru oldugunu sanmiyorum.ilk haber mart 2021de cikmis.dun de yazdim ayni seyi.yarmolenko falan diye sıktı bideAlır menajerler alıyorlar zaten. Bu mısırdan olan 6 numarayı o yazdı misal.
Sassulo ile maddi konularda henuz anlasma yok demis,bjk ilgileniyor falan da dememis.ne demiş ki zortan
Emre Akbaba için yurtdışında kulupler ilgide bulunuyormuş. O yüzden henüz anlaşamamışız hahahaahahahaahahahahha
O daha dün patlamadı mı? Bugün FT töreni var demişti. Tören vs. yoktuBugün yakup çınarı bekleyelim yayın başlayınca atacağım.
Aslında doğru demişSassulo ile maddi konularda henuz anlasma yok demis,bjk ilgileniyor falan da dememis.
Nevzatin dedigi gibi 3 falan istiyolar bence.ama bjk kiralamak istedigi icin transfer yatmis bjk adina.bizde ne kadar verdik bilemiyorumKaan 6 milyon euro olayı bana gerçekci gelmedi, 2.5 a aldılar adamı doğru düzgün oynatmadılar,o rakamları kimse vermez.

Kucuk altin asalim sana gercekleri bildigin icinkomik olan siz sampiyonluk beklerken bnim gercekleri bilmem
yine diyorum bu adam GALATASARAYİ ŞAMPİYON YAPAMAZ........