- 1 Haziran 2015
- 28.231
- 19.675
- 2.148
yine mi hayal kırıklığı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arkadasta benim dedigimi demis
Bahtımız bizim buburak elmasda transfer yapamiyor
belli oldu
YüksektirErtan Süzgün'ün verdiği haberlerin doğruluk oranı nedir?
bu arkadasta benim dedigimi demis
Ertan Süzgün'ün verdiği haberlerin doğruluk oranı nedir?
Ertan oyle biri değil ne biliyorsa yaziyorErtan konusunda dunde uyardim sizi.yurt ici haberlerini bilebilir ama yurt disi ve yabanci transferi konusunda haber alma ihtimali ertan gibi bjkli bi herifin 0.ertan olumlu yazsa da ben inanmıyorum
Gittikçe düşüyor. BAY içinde olumsuz demişti akşama başkanları Galatasaray ile anlaştık dedi. Sergen- Bjk arasında sorun varken ve bunlar çözülmemişken Sergen imzalıyor diyordu. Yurt dışı pek bir haberini görmedim yurt içi haberlerde ise hala bir tık güvenilebilir.Ertan Süzgün'ün verdiği haberlerin doğruluk oranı nedir?
Evet ama israrla paylasilyo,bjkli muhabirin yurt disi transferinde yeni Galatasaray yonetiminden haber alma ihtimali ne senceBu arkadaş Beşiktaşlı değil mi zaten
![]()
fonte için aracı olan burak yılmazmış zaten. Ertan söylediBurak Yılmaz da ADSye gelirse şaşırmam
Yurt ici bilebilir ama Yeni yonetimden ali naci bile zor haber alırken ertan yabanci futbolcu konusunda bilgi alamazErtan oyle biri değil ne biliyorsa yaziyor
kimin haberini taşıyalım aykut bey olmadı kendi muhabirimizi çıkarıp kulüp kulüp mü dolaştıralımYagizda oldugu gibi ertanda da forum bi karar almali