Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.191
- 2.308
10 günde transferler bitecek...
Kaldı 4 gün...
Kaldı 4 gün...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncular terim yerine sergeni seçiyor.Hadi fener para bastırıp alıyor da, yerli transferde beşiktaştan çalım yemek cidden kötu.Yerli kalitesi uzak ara en kötu takımız zaten, bir şekilde halletmek lazım.
Ne çalımı yemisiz bjkden,salih cok onceden bitti.mustfa cengiz yonetiminin hatasi o.kaan ayhanda olmuyo bjk kiralik istedigi icin.bana bir haber getirin bende dogru diyimHadi fener para bastırıp alıyor da, yerli transferde beşiktaştan çalım yemek cidden kötu.Yerli kalitesi uzak ara en kötu takımız zaten, bir şekilde halletmek lazım.
Ne çalımı yemisiz bjkden,salih cok onceden bitti.mustfa cengiz yonetiminin hatasi o.kaan ayhanda olmuyo kiralik istedikleri icin.
Bunlar parayı nerden buldu olum balotelli bu palacelı sol açıkaynen
marcao için süper olur valla. Tam yanına böyle kaşar tecrübeli bir stoper lazım
Yedigimiz calımların hesabını tutuyor musun bumut kardesimKenanı da salihi de istedik ama alamadık.Kaan da belli ki olmayacak.
Yedigimiz calımların hesabını tutuyor musun bumut kardesim
başkanları zengin değil miBunlar parayı nerden buldu olum balotelli bu palacelı sol açık
Emre k var birde.O kadar çalım yedik ki bıraktım artık.Herhalde bir emre akbaba bizi seçti, onun da hayrını göremedik.
Kaan olur buyuk ihtimal.ama bjkye gidecegini de zerre dusunmuyorum.bjk kiralik ve bonservissiz oyuncu kovaliyo.kenani da kimse istemedi taraftardan.bende yetersiz bi oyuncu oldugu kanisina vardim iyice,basta fena bulmasamda.Fatih hoca da istemediki baris alper yilmaz aliniyorKenanı da salihi de istedik ama alamadık.Kaan da belli ki olmayacak.
Adam buradan bir şey söylemeyeceğiz toplantı sonrası resmi kanallardan açıklama yapacağız demiş işte. İnsanlar bekliyor şimdi Taylan'ın hakkının savunulmasını ve bizim yönetimden kimse açıklama yapmayınca insanlardan tepki görmüş olabilirler "Eşref Bey bile açıklama yaptı siz neredesiniz?" gibisinden. Bu açıklama o eleştirileri kovuşturmak adına yapılmış ve ilk günkü açıklama söylemlerini destekleyen bir eylem bana göre.bu adamlar hani twit atmıcaktı? dayanamadılar mı yine
Üzerimizdeki transfer yasağı dün kalktı. Bilmiyorum takip ettiniz mi?1 hafta oldu başkan geleli 1 tane transfer yok.
10 gün içinde transfer yapılabilecek ekip kurduk falan demiyeceksin başkan. Böyle bir şey demezsen kimsenin beklentisi olmayacaktı.
Bundan sonraki başkan adaylarına iyi bir örnek olsun.